Omtale i mit beauty netværk


Picture

En kammerat sagde engang til mig;
"Du ser så Uintelligent ud med makeup. Du er meget pænere uden. Du ser ligefrem lidt intelligent ud – uden makeup."

Tak ven.

Det er en ven, jeg har, der, ligesom nogle andre, ser lidt ned på den verden, jeg er stolt af at være en del af. Jeg er stolt af min uddannelse som materialist. Jeg var så glad for mit job. Jeg elskede, at jeg kunne vejlede og hjælpe med at opfylde drømme. Jeg kunne sælge en concealer til en kunde med et stort modermærke i panden, som hun var ked af. Jeg kunne lærer hende at dække den, så det stadig så naturligt ud. Jeg kunne sælge en øjenbrynsblyant til en kunde, der var ked af, at hun ikke havde tætte bryn. Jeg kunne hjælpe en kunde med tør og trist hud ved at sælge hende enten Matas egen stribede coldcreme eller Clarins' luksuscreme. Jeg kunne hjælpe den samme kunde med pletfjerning og helsekost også. Alt efter kundens behov…

Beautybranchen har da brodne kar, og alt handler da ikke om det ydre.
TRO MIG, det ved jeg godt.

Jeg er opdraget til at SE hele mennesket og ikke kun kigge efter det "perfekte" – eller uperfekte.
Jeg er også opdraget til, at har du ikke noget rart at sige, så vær rar at tie…

Min kammerat ser ikke positivt på min tidligere branche.
Det er han i sin fulde ret til. 

Jeg er, som blogger, stadig en del af Beauty branchen. Jeg arbejder ikke i branchen mere. Jeg blogger dog om en af mine store passioner, beauty produkter.

Grunden til at jeg har valgt at inddrage Beauty branchen i en post herinde på min MS blog, er for at vise og fortælle, hvor stort et sammenhold, der er i denne branche – OGSÅ overfor sådan nogle som OS – bærere af sclerose.

Denne post er delt på Facebook idag af en af Danmarks dygtigste journalister, der har en helt igennem fantastisk blog, Beauty Blog. Hun har været i branchen i mange år, og jeg har været så heldig at møde Lise ved forskellige events. Vi følger hinanden i cyberspace, og hun har læst om Kys Sclerose Farvel-kampagnen på min FB profil.

Af Lise Grosmann (delt på Facebook – sammen med linket til min indsamling til Kys Sclerose Farvel):

"Skønne formål hører i den grad til på en BeautyBlog, og derfor vil jeg dele Ibbe's appel om at støtte forskning i en grum kronisk sygdom, der spænder ben for rigtig mange menneskers mulighed for at udnytte deres liv optimalt. Ibbe alias Heidi Ibbyheart Ankersen nægter at sige, at hun er "ramt" af sclerose, for hun er en gæv og glædesspredende kvinde med en ukuelig vilje. Nu bruger hun den også til at samle penge ind, fordi der er mange om forskningskronerne, og de lander ikke i sclerose-kassen så mange, som de gerne måtte. Læs, hvad hun skriver i indlægget her og overvej, om du måske har lyst til at støtte indsamlingen (jeg har selvfølgelig gjort det). God påske til jer alle, Lise(: 
PS: Ibbe blogger om skønhed og meget andet på ibbyheart.com"

Til min kammerat, 
det kan godt være, du synes , at os der bærer makeup kan virke uintelligente og se uintelligente ud, men vi er gode til at hjælpe bærere med sclerose. 
Vi er gode til at se ud over makeup – og ind i behovet for at gøre en aktiv forskel.

Kampagnen og min indsamling er også delt af to af Danmarks smukkeste livsstilbloggere Terese og Christina, som jeg også kender fra den blogger-verden, jeg er blevet en del af. 
Min indsamling er delt af 212 mennesker. Det er så smukt. 
Der er indsamlet ialt kr 7.250

Jeg er meget taknemmelig for opbakningen fra nær og fjern til VORES KAMPAGNE, KYS SCLEROSE FARVEL.

Don't judge a book by it's cover.

PS:
Min kammerat har sclerose

2 Comments
  1. Kære Ibbe. Hvor har du dog ret. Den indstilling som din ven har har jeg også mødt en del. Men endnu mere har jeg mødt d mennesker som har været ovenud glade for min ekspetise, som hudterapeut. Noget jeg lærte mens jeg stadig var unde uddannelse, var netop dette, at mens make-up og ydre skønhed kun er skin deep, så give det et boost til ens selvværd. Man bliver ligesom klædt helt på. Det er igen det med hvordan man møder verden. Man tager et bad. Ikke fordi det er noget du sådanset behøver at gøre, i hvt fald ikke så ofte som vi i den vestlige del af verden gør, men man gør det bland andet for at være præsentabel, fordi det får en til at føle sig godt til pas. Man reder sit hår, ikke fordi man behøver, men…og på samme måde med make-up, det er blot en anden del af ens påklædning, og ikke altid ens, nogle gange er lidt nok, og andre gange skal der knald og farver på. Men det at gøre det for andre er bare så dejligt. At se den forandring der sker, især når man følger “less is more” princippet. Det smil, og den tak man får, den er utruffen. Til dem der ikke går med make-up, eller ligefrem ser ned på det, har jeg kun ét at sige. “Try it, try it and you might like it, I say” (citat: Dr. Seuss, Green eggs and ham)
    Og til den lidt uheldige kommentar om intelligens… Nåår ja, så har man ihvertfald sat de intelligente i bås…. Hvem de så end er! 😉 🙂 🙂 <3 <3 jeg kysser dig med min Clarins røde læber 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.