Onsdag aften med yoga på Vesterbro

10743228_10203998018083274_247127447_n

Det at være blogger er en gave. Jeg får ord-afløb, og bliver modtaget af alle jer, der læser mine ord. TAK venner.

I aften har jeg været til Blogger-event. Ikke en sædvanlig onsdag aften. Ingen Netflix og fodnus i sofa. I stedet var jeg på Vesterbro, hvor jeg dyrkede yoga. Sammen med andre “helse-bloggere”. Fateh Singh guidede os igennem en skøn yogasession, hvor jeg oplevede helt nye sider af mig selv, som jeg holder for mig selv. Vi smagte på et udvalg af Hari Tea’s-varianter og duftede os igennem nogle af de næringsrige ingredienser.

Sådan en aften, der ikke er trummerum-onsdag, gør altså hverdagen en good cup of tea-bedre.

Kender du Hari Tea’s? Du kan læse lidt mere om dem HER

De forhandles bla i Irma og i Helsekostbutikker.

VIGTIG VIDEN: Det mod det tager for mig, at møde op til sådan en event, hvor jeg godt ved jeg ikke er den yngste eller den tyndeste eller den stærkeste eller den med bedst balance!!! – er mod, der kommer fra et sted inde i mig, som jeg mødte, da jeg mødte YOGA første gang, da jeg var tolv år og var med min mor til en yoga-session i Esbjerg. En session, hvor yogalærinden bla sagde “i skal trække vejret helt ned i skeden”, og min mor vendte sig om og sagde til mig “hun mener kussen”. Jo, så dengang lærte jeg at yoga handler om at rejse alene, og at være åben og modig og parat til at modtage hvad der nu kommer…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>