Onsdag i billeder

Onsdag i billeder

I så selv starten på min dag (på FB i en video). Jeg spildte mit Aronia-juiceshot ud over komfur og køkken, og måtte selv i bad bagefter, da jeg havde klistret juice udover mig. Udover mig var een ting, men nøj der var meget klister på gulv, på skabe og på komfuret, i alle riller, revner og kroge. Jeg fik det hele rengjort, og badet var faktisk tiltrængt, så all in all kind of win win…

Så var dagen ligesom startet. Jeg besluttede ret hurtigt bare at have en stille dag. Uden blog og uden for meget aktivitet. Min krop er mærket af regnen, den skal snart til tørre – om jeg så må sige. Min ms-krop er ikke glad for høj luftfugtighed og “vådhed”.  Den er mere til solstråler og kådhed…

Idag har været uden regn, og jeg har været på terrassen det meste af dagen. Da jeg skulle ud med Fjolle i eftermiddags, gik vi tur med Nanna og Tjalfe over og besøgte Ella og Co. Vi elsker alle sammen at være i deres smukke have – en have hvor vi må være, og hvor hundene må kegle rundt – må lege og være fjollede. Jeg var stille i haven idag, og ind imellem de vilde lege, havde Ella lige tid til en krammer…

Der er gået kuk i mine kartofler. Jeg har de fineste kartoffelspande på tagterrassen. Jeg er på spanden, for de er så flotte i toppen, men der er ingen kartofler i spanden. Spørg mig ikke hvad der er sket – jeg ved det ikke. Fakta er; jeg får ingen kartofler fra mit lille urban gardening-eventyr i år. Øv – men jeg prøver igen næste år. Op på hesten atter – og hyppe (kartofler)…

Jan har lavet min yndlingssalat til mig idag. Den hedder Broccoliforfører, og er fra Salattøsens seneste bog. Jeg elsker den salat, og jeg elsker min mand, fordi han vil lave den til mig. Det er kærlighed (for han kan ikke selv lide den), så det er vel en slags payback for alle de gange, jeg steger store, saftige oksebøffer til ham…

Aftenturen med Fjolle var så givende og fin. Vi mødte to gamle damer. De sad på en bænk og diskuterede om flyttemand Olsen i Huset på Christianshavn var en mandschauvinist eller blot en mand af sin tid (haha). Bølgerne gik højt, og det endte med at Fjolle måtte op på bænken, og sidde imellen dem. Han fik nus – og de fandt fred og forsoning, haha.

Ja, der gik så den onsdag. Stille onsdag. Dum ryg. Smerter. Imorgen bliver bedre, jeg ved det bare…

God aften derude venner, vi skal se en film (Concussion – tak Ivalo for anbefalingen) og være tætte i sofaen, det er ikke så ringe endda, på en onsdag i juli 2016, hvor vi ikke har set en eneste regndråbe.

 Ja, jeg tænker sgu Poul Reichhardt og “Er du dus med himlens fugle”, så det ligger jeg mig over og nynner i Jans arm i sofaen om lidt…

3 Comments
  1. Dejlig status på en onsdag i juli 2016😊👍 godt at se og huske de detaljer som bare gør livet så meget værd👍 synes du er rigtig god til det💖 jeg vil også prøve ariona bær jeg har hasimotos og skal derfor også leve anti flamstorisk og har læst at de er gode😊 håber og ved da bare at dig og Jan får en dejlig aften 👍 og dagen imorgen bliver fantastisk 💜👍

Leave a Reply

Your email address will not be published.