Origins pink ribbon

 

Støt med bløde hænder

Til højre ser i min håndcreme, som den ser ud det meste af året. Den håndcreme jeg altid har ved mit sengebord; Plantscription. Når der er lyserødt i luften, læs Pink Oktober, køber jeg den med sløjfen på i Make a Difference-serien. Lige nu er Make a Difference-håndcremen i handlen*.

Make A Difference™ rejuvenating hand treatment:

Jerikos rose sammen med Trehalose og havbønner arbejder i dybden og hjælper huden med at komme sig ovenpå fugttab. Scutellaria-ekstrakt hjælper med at udglatte hudtonen. Meadowfoam-frøolie forkæler hænderne, fedter ikke og giver blødhed i mange timer. Der er formidabel til tørre hænder. Trænger lynhurtigt ind og dufter vidunderligt. Min varmeste anbefaling. Via billedet nederst kan den lækre håndcreme bestilles.

OM BCA:

Estee Lauder Companies’ Breast Cancer Awareness (BCA) Kampagne blev etableret tilbage i 1992 af Evelyn H. Lauder der samtidig oprettede ​​Pink Ribbon, det universelle symbol for at støtte kampen mod brystkræft. Make A Difference™ rejuvenating hand treatment er dette års BCA product fra Origins, der udkommer i en limited Pink Ribbon edition for at skabe opmærksomhed omkring BCA. I år donerer Origins penge til Dansk Brystkræft Organisation (http://brystkraeft.dk), som er en selvstændig patientforening for kvinder med brystkræft. Hver gang der sælges en BCA Make A Difference™ rejuvenating hand sender Origins 20 kr. direkte videre til Dansk Brystkræft organisation.

KØBES ONLINE: Lige HER

PRIS : kr 170 for 75 ml  (Min Plantscription håndcreme er lidt dyrere – koster kr 240)

*Fås i Magasin og Salling fra 1. oktober 2015 og så længe lager haves.

#bca #origins #originsdanmark #pinkribbon #makeadifference #håndcreme

d_201509_OR_HP_section1_bca_october_dk

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.