Origins Three Part Harmony

Origins Three Part Harmony

Venner, lad mig præsenterer Jer for Three Part Harmony. Wauh. Nye sager. Nye tanker bag ved. Til en bred målgruppe. Three Part Harmony er serien til kvinden, der ønsker det bedste. Kvinden der ønsker hudpleje produkter med ingredienser, der har effekt. Hun ønsker ikke målrettet antirynke-pleje, for hun hader ikke sine rynker. De skal bare have den ypperste pleje, så huden ser sund ud, med glød og den skal se velplejet og næret ud.

Åh, da jeg hørte dette fra PR-folkene bag Origins blev jeg så glad. Så glad. For som jeg altid har sagt, dengang jeg stod bag disken i Matas “kære kunde, firmaet siger måske de kan fjerne rynker, men det kan ingen cremer gøre, det skal de heller ikke. Cremer skal pleje vores hud optimalt og vise at vi tager os godt af os selv”. Noget ala det sagde jeg til mine kunder, når jeg solgte Helena Rubinstein Serum eller Elizabeth Arden ceramide-kapsler. Begge anti-rynke-produkter med stor effekt, men jeg kaldte dem “det bedste du kan gøre for din hud-produkter”…

Der er mange af sådanne produkter, faktisk i alle priskategorier, for hvis vi kigger på ingredienserne, kigger på vores hud, hvilken hudtype vi som udgangspunkt har, så kan vi hjælpe vores hud med at bevare spændstigheden, gløden, fugtbeholdningen og næringsdepotet i mange år.

Jeg ser Three Part Harmony som en god investering, set med hudens øjne. Jeg ser Three Part Harmony-serien som den bedste forsvarsadvokat huden kan ønske sig. Ja, og nu dropper jeg metaforerne og fortæller lidt om hvorfor jeg vil anbefale de af Jer, der kan følge det ovenstående, de af Jer, der har lyst til at optimere den daglige hudpleje med toppen af poppen; Three Part Harmony serum og creme:

 1. fordi ingredienserne vækker hudens eget system system til at forny sig
 2. fordi konsistenserne på serum og creme er det rene luksus at arbejde med, serum er mælket og let, cremen er rig og tæt uden at fedte
 3. fordi både creme og serum fungerer perfekt som både dag-og natcremes-sæt (husk solfaktor over dagcremesprocessen, den er supergod sammen med Vitazing eller Origins CC-creme).
 4. af fantastiske ingredienser i produkterne skal disse fremhæves: hvide Narcissus (Som et symbol på fornyelse, har liljen den egenskab at den går ind og ”vækker sig selv” mod ældning. Origins har anvendt den potente blomst til at skabe en omfattende formel, der genskaber hudens ungdommelige levetid) og ungdoms-aktiverende japansk pileurt . Collagen-boostende C-vitamin og lakridsblad-ekstrakt reparerer linjer, styrker genskabe hudens elasticitet. Scutellaria rod og æble-ekstrakt sørger for en fantastisk udstråling ved at genoprette heden glød.
 5. fordi cremen dufter himmelsk og føles som den helt rette piskede flødeskum på huden. Formlen kombinerer en æterisk olieblanding af rose, viol og jasmin.

EMBALLAGE: Cremen bor i en smuk trææske med magnetlåg. Serum er med pipette.

PRIS: 50 ml creme kr 575 og 30 ml serum kr 575

TIP: Jeg siger, som jeg plejer, og altid har sagt til Jer; smut ind til nærmeste Origins-forhandler og spørg efter en prøve. Cremen er fænomenal til tør hud, til hud med flotte linjer og til Jer, der blot vil det bedste for Jeres hud. Hvis I er ligeså gammel, som jeg er (44 år og derover), så er den julegaveønske numero uno – eller gaven til dig selv NU, fordi du virkelig synes, at din hud skal have det bedste af det bedste. Jeg er forelsket i cremen. Virkelig. Den er så vidunderlig på min hud. Åh, luksus og fantastisk under makeup. Så flot med mineralpudder over. Lige nu bruger jeg denne.

Origins siger: “Three Part Harmony formelen øger kollagen-niveauet for at fremme løft og opstramning af huden. Ved anvendelse af begge produkter, giver de rige, cremede formler den nødvendige alderssvarende fugt til at reparere fugttab og øge hudens modstandskraft. Med tiden gendannes den cellulære energi og huden fremstår løftet og lysende”.

#threepartharmony #origins #ibbyheart #serum #vitazing #jasmin #narcissus #collagen

Tips om Origins:

 • HER er en udførlig liste over alle ingredienserne, der bruges af Origins
 • HER er Dr.Weil’s hjemmeside
 • FØLG Origins på Facebook HER

 

2 Comments
 1. Købte dem på din anbefaling igår i magasin og jeg var vild med dem i går aftes og imorges inden job. Du rammer altid rigtigt Ibbe. Tak for anbefalingen

 2. De produkter lyder da til at være super lækre, en prøve må der til….
  Origins laver min yndlingsøjencreme (Start Over), og så er deres fugtmasker også helt uundværlige….
  God weekend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.