En overdådig creme fra Rodial

Sponsoreret

En overdådig creme fra Rodial

Det er så ekstravagant og total non-Ibsk, jeg ved det, men jeg er faktisk god til at vurderer om dyre cremer er en fis i en hornlygte, eller der er noget om snakken. Selvfølgelig kigger jeg til ingredienser, MEN jeg mærker mest, ser og sammenligner.

For jeg kan god sammenligne, da jeg har brugt min del af La mer, La Prairie, Sisley etc. Jeg har haft mit hoved i mange dyre krukker gennem mit liv.

Jeg har købt ganske få selv, og fået de fleste i min Matas-tid og i gave af veninder og Jan.

Rodial’s nyeste

Rodial’s nyeste creme er i dén liga. Det er en dyr creme, der skal kunne meget mere end en almindelig 24 timers creme. Jeg ved såmænd ikke, HVOR meget mere den kan, men jeg ved, at den kan samarbejde med min hud, og jeg ser tydelig forbedring. Virkelig. Min hud har nydt at arbejde sammen med Rose Gold –  morgen og aften. Jeg har testet den grundigt; prøvet med serum under, ingen serum, olie under, ingen olie og brug eller ikke brug af den medfølgende “spartel”.

Jeg kan bedst lide den helt alene, og jeg kan lide at påføre den med mine egne massageteknikker (jeg har vist den i videoer på IG, men laver en til Facebook snart).

Pris kr 2.495 for 50 ml

Rose Gold Serien fra Rodial

Rose Gold-Serien fra Rodial

Rose Gold-serien består af en serum samt en “polyfilla-kind-of-filler”, der “fylder” en rynke ud – optisk. Jeg har ikke prøvet nogle af disse to, men jeg kunne tænke mig det. Priserne er for serum (30 ml) kr 2.195 og for Deep line filler kr 795 for 10 ml.

Hvorfor er den til mig, Ib?

Jamen, det kan jeg da heller ikke vide. Når I køber så dyre cremer, så er det særligt. Jeg har kun een veninde, der ville gøre det. De andre har ikke råd. Det har hun, og hun har også købt La Prairie cremer til over 3.000 – uden at blinke. For hende er det et spørgsmål om at føle sig top-lækker og “at jeg fortjener det bedste”, siger hun. Jeg forstår hende. Hun arbejder så hårdt, og hun har ingen børn. Hun tjener godt, og hun går op i flot hud. Og ja, jeg har allerede “lokket” hende til at køre Rose Gold cremen. Hun elsker den, og hun er vild med den halvmåne-formede silikone applikator, som hun bruger morgen og aften. Hun har også købt den lille tube med “polyfylla” – og hun siger “dén slipper jeg aldrig igen”…

Forhandles i bla Magasin og Illum.

Rose Gold – whats special about it

 • den er proppet med aminosyrer og peptider, der “glatter” huden og gør huden mere smidig
 • der er tilsat hvide-rose-celler, aktive planteceller, der øger mikrocirkulationen og cellefornyelsen
 • vitamin C
 • hyaluronsyre
 • optisk pudder, der udvisker fine linjer
 • lysreflekterende partikler, der giver glød
 • sheasmør
 • squalene
 • og 24 karat gold-teknologisk trylleri

Ekstra tip

Hvis I har en lille iværksætter i maven?, kender en der har?, så lov mig at få fat i Maria Hatzistefanis (Mrs.Rodial) bog How to be an overnight succes”. Den er fremragende. Hun har skrevet den på sin Iphone. Den koster 100 kroner, sød gaveidé.

#rosegold #rosegoldcollection #rodial

3 Comments
 1. Tror det er meget godt min Matas ikke fører Rodial:-). Den lyder helt fantastisk. Og er VILD med cremer der indeholder lysreflekterende ting og sager…

 2. Lækker creme må jeg sige:-)
  Og skriver mig til bogen bag øret, for kender en som vil starte sit eget op til sommer.
  Aften hilsner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>