På apoteket må man gerne forkæle sig selv med hudpleje

I kender godt apotekermærket A-DERMA, ik?

Det er sådan et mærke, der SKAL være tilgængeligt på et apotek. Det er i den grad tilgængeligt på det apotek, jeg benytter her på Frederiksberg. 
Sidst jeg købte mærket var til min søde svigerdatter, der lige havde født Malthe Emil. Hormonerne bestemte over hendes hud, troede de. Indtil vi fik lidt styr på huden med en creme fra A-DERMA (Se posten HER).

Nu har jeg fundet disse to til mig selv. Jeg havde brug for lidt apotekergoodies – og hvor er jeg glad for at jeg fik fat i dem begge.

Cremen dufter himmelsk. Den er fed uden af være tung, og min hud synes, at den er så rar. Jeg elsker, at den kan bruges både morgen og aften. Prisen er også dejlig. Den koster kr 199,50 for 50 ml, og er meget drøj i brug. Jeg vil anbefale den til alle, der ligesom jeg, døjer med tør hud her i vintertiden, og til dem der elsker apotekergoodies. 

A-Derma Nutrialba Rich Nourishing Cream er en nærende og fugtende dag- og natcreme til meget tør, sart hud.
Cremen beskytter og beroliger huden takket være Rhealba Havrekims høje indhold af Rhealbose.

A-Derma Nutrialba indeholder blandt andet Sheabutter, der virker nærende.
Cremen er uden parabener.

Anvendelse:
Anvendes morgen og/eller aften på nyrenset hud i ansigt og på hals.
Cremen er velegnet som make-up base – da den matterer.

Når vi taler om ansigtsvand, har jeg et stort erfaringsgrundlag, for at kunne anmelde sådan en sag. Jeg er jo en “rensevand-pige”. Senest har jeg haft BIODERMA (et andet fransk apotekermærke), som jeg har været ovenud tilfreds med.
 
A-Derma Sensifluid Micellar Water er en øjen- og ansigtsmakeup fjerner i ét samlet produkt.
A-Derma Sensifluid Micellar Water er velegnet til alle hudtyper, selv sart hud.
Makeup fjerneren indeholder milde rensende ingredienser, der fjerner snavs og makeup på ansigt, øjne og læber.

A-Derma Sensifluid Micellar Water indeholder Rhealba Havreekstrakt, der virker beroligende og irritationsdæmpende samtidig med at det blødgør og beskytter huden.
Rensevandet indeholder Troldnød, der styrker huden og virker karsammentrækkende.
Makeup fjerneren er mildt parfumeret og indeholder hverken sæbe, alkohol eller parabener.

Anvendelse:
Fordeles à to gange på huden med en vatrondel. Først for at opløse makeup og snavs, derefter for helt at fjerne det.
Anvendes morgen og/eller aften.
Skal ikke skylles af.

Flasken har et praktisk kliklåg, der kan betjenes med én hånd. Det er lige mig.

Den koster kr 129,50 for 250 ml.

Jeg er så glad for disse to goodies fra apoteket.
Jeg siger det lige igen, jeg er MATAS-pige, der aldrig går hjem fra en tur på apoteket UDEN franske goodies af en eller anden art. Er det ikke skørt?

Hvordan har du det med ture til apoteket?
Shopper du hudpleje? 
Eller er det et sted du blot forsyner dig med medicin?

10 Comments
 1. Har også fået øjnene op for dullegrej på apoteket. Har lige købt Klorane tørshampoo og en La Roche-Posay facemist. Tørshsmpooen er god bortset fra at jeg kan få det her hvide/grå skær i mit mørke hår, hvis jeg ikke får det børstet ordenligt. Havde en fra Label M før – til brunetter

  1. Hov – ikke mere space?
   Derudover har jeg lige i går aftes – for første gang – prøvet en makeup fjerner 3 i 1 som du nævner ovenfor. Den er fra REN og hedder 3-in-1 Cleansing Water. Hold nu op det er lækkert, mildt og nemt

  2. Hov – ikke mere space?
   Derudover har jeg lige i går aftes – for første gang – prøvet en makeup fjerner 3 i 1 som du nævner ovenfor. Den er fra REN og hedder 3-in-1 Cleansing Water. Hold nu op det er lækkert, mildt og nemt

  3. Hov – ikke mere space?
   Derudover har jeg lige i går aftes – for første gang – prøvet en makeup fjerner 3 i 1 som du nævner ovenfor. Den er fra REN og hedder 3-in-1 Cleansing Water. Hold nu op det er lækkert, mildt og nemt

 2. De lyder meget lækre!
  Kan aldrig helt finde ude af om man skal vask huden med ansigtsrens og vand før man bruger ansigtsvand?

  1. Henry – rensevand erstatter al anden slags rens. Den bruges selvstændigt på en vatrondel – og er det en af de gode, du vælger, så fjerner den også med glæde øjenmakeup (ikke vandfast) … Anbefaler Bioderma – den virker altid – Vichy’s er også god – Lancôme ligeså – og af de billige er jeg NIVEA-fan eller Cattier-fan

Leave a Reply

Your email address will not be published.