Parfumen alle taler om

Annonce (har selv købt den)

Parfumen alle taler om

NOMADE fra Chloé. Jeg havde spottet den, og duftet til den – inden Anette skrev om den, men fordi hun løftede den (til nye højder), måtte jeg snuse til den igen. Jeg strøg i min lokale Matas på Peter Bangsvej, hvor jeg af bestyreren fik en lille prøve med hjem. Jeg fik den hurtigt brugt. Den var lige mig. Dejlig pudret og minder mig om en af mine favorit parfumer Den Hvide Aromatics in white fra Clinique.

Pengene til den havde jeg ikke, men så fik jeg solgt to gamle hundejakker på DBA (Fjolle er vokset – !) – og pludselig havde jeg 400 kroner – enten til opsparing eller en ny parfume…

Det blev en NOMADE

Glemt var opsparing – og jeg fik den bestilt hjem. 30 ml Nomade (netop nu minus 20% via ClubMatas) til mig. Tak Fjolle høhø.

Flakonen er simplethen så pæn. Størrelsen er også god. 30 ml er en god størrelse.

Om Nomade

Beskrivelsen der følger parfumen lyder; “En genopfundet floral chypré-duft, frisk og feminin med et drenget twist. Karakter af eg, mos, mirabelle-blommer og rene friske fresia.”

Jeg vil sige, at det er en DRAGENDE, PUDRET, BLOMSTRET og EUFORISERENDE parfume, der får dem, jeg møder til at spørge “hvilken parfume har du på? den er god”.

Nanna prøvede den også i Matas, og den duftede helt anderledes frisk på hende, hvor den dufter pudret og fræk på mig. DERFOR skal I (som altid) ud i butikkerne og snuse til den. Bed om en prøve. Få den prøvet af derhjemme. Kan manden lide den? Kan konen? Kan ungerne? Kan katten – hunden -undulaten???

Kan DU???

Nomade 30 ml købt i Matas

Jeg er en Nomade

Jeg er en “play it safe – stay at home – don’t travel so much no more – kind of girl” – men jeg er vild med at være en NOMADE med Chloé’s nye satsning. Jeg ved (fra mine Matas-kilder/pigerne), at den sælger drøngodt derude. Anette fik mig afsted efter den igen (selvom jeg havde duftet til den een gang), og det er nok dét jeg (måske vi?) skal huske, giv altid lige en second chance til dét vi møder i livet, der ved første indtryk ser flot ud, men dufter ordinært. Det kan være, at der gemmer sig en særlig skat i dét indtryk, som kan gøre vores udtryk i livet mere sprødt. Jeg føler mig super sprød og lækker med Nomade på i hvert fald. Prøv det – og den – venner.

Møs fra Ibbe

2 Comments
  1. Ja, den er simpelthen så fin, den flakon, men duften var slet ikke mig. Du har helt ret, det er så vigtigt at prøve, før man køber.

    1. Godt du skriver herinde – 1000 tak Metteline <3 Jeg synes ikke den var særlig første gang jeg snusede til den - uden at få en prøve - men da jeg så fik en prøve med hjem og testede den - blev jeg så glad. Det kunne også være gået den anden vej - men denne gang ramte den mig yeah

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>