Parfumer med figen

Green Tea fig – dén Green tea vi kender, bare med figen og mere sødme

Sponsoreret

Parfumer med figen

Green Tea Fig, hvis I elsker figner

Om vi går i Normal, Matas eller Magasin, så finder vi Elizabeth Arden’s Green Tea-serie i alle mulige udgaver. Har I også lagt mærke til det? Jeg er så gammel, at jeg kan huske, da den originale Green Tea-parfume (og serie) kom på hylderne.

Figen i parfumer er helt genialt – synes jeg. Enten elsker man det – eller også er det ikke lige sagen. Sådan er det med parfumer – det er så individuelt.

Hvis I også er til figner i parfume, så skal I lige se de her tre parfumer, for de er helt vidunderlige – og værd at opsøge.

Figen i parfumer er duften af sommer, sødme, Syden og sensualitet. Prøv det…

Figner i parfume er fine

Green tea fig fra Arden

Inspireret af figentræet, der er et symbol på fred og velstand, er Green Tea Fig en  sødmefuld parfume. Topnoterne er figen og efeublade med lidt citrus, der vækker sanserne. Hjertenoten er grøn te (som vi kender – og jeg elsker). Duften afsluttes med et  strejf af musk og salvie. Find den derude nu. Prøv figen. Fås bla i Matas. Skønne priser. Glem ikke bodycremen. Arden Honey Drops-bodycreme er ikonisk og nu også med figen…

Green Tea Fig 50 eller 100 ml hhv kr 265 eller kr 380

Green Tea Fig Honey Drops 250 ml kr 265 kr.

Amalfi kysten lige i næsen – og med Acqua Di Parma er man der

Acqua Di Parma

Figen-duften fra Acqua Di Parma mødte jeg igår, og jeg blev forelsket. Den minder mig om et maleri, der hang hos min mormor og morfar. Det var fra Amalfi kysten og lavet af en af de lokale kunstnere, som min mormor og morfar elskede. De rejste meget. Skønt minde.

Moderne figen parfume – skabt til sommerdage – dufter vidunderligt

No21 Edp SG79 STHLM med figenblade i toppen

I kan godt huske, at jeg er fan af SG79-serien. Jeg har ikke modtaget denne her, men kan huske den fra en event, og jeg er vild med den. Den er helt ny, og fås bla i Magasin – 15 ml til kr 250 og 30 ml til kr 400 – nærmest et lille kunstværk i sig selv…

Duften åbner med Figenblade,  Appelsin og Orangeblomst. Som duften langsomt udvikler sig, skaber cremet Frangipani, Kardinal-lobelie og Kahla-lilje en skøn blomsterbuket. I bunden er noter af Rav og Cedertræ. Jeg er vild med den her, og jeg ønsker mig den. For jeg er FIGEN-freak <3

Kan I have en helt igennem vidunderlig dag – nyde solen – spise nogle figner – og evt finde nogle parfumer med figen – kunne være en (eller 2 eller 3) af de her tre <3

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.