Pasteller på neglene med CND VINYLUX

IMG_0769

Pasteller på neglene med CND VINYLUX

Da Jan så mit hjem for første gang, græd han. Eller han måbede, og kneb en tåre. Jeg boede på Amager med min bedste veninde i en villa lejlighed, hvor jeg havde et lille værelse på 10 kvm. Alt i det værelse var genbrug. Alt var farvet i alle pastelfarver i denne verden. På væggene var det malet blomster i pasteller, CARPE DIEM stod skrevet i pasteller og ølkasserne, der var borde og reoler, var malet i pasteller.

Når jeg kigger på Flora and Fauna Collection fra CND VINYLUX tænker jeg tilbage på dengang, og mit hjerte bliver varmt. Jeg er sådan en, der elsker pasteller. Virkelig elsker. Jeg kan lide seks af de otte smukke farver i kollektionen helt vildt meget, og to af farverne har jeg givet til en veninde, der elsker “muldvarpe-farver”.

Farverne:

Dandelion 180  Guld, gul, lys fersken-ish, shine, not my kind of happy color, men jeg så den HER, og der er den smuk

Salmon Run 181 Fersken, no shimmer, abrikos, glad, min favorit

Blush Teddy 182 Lyserød med perlemorsfinish. Mormors farve. Min farve.

Creekside 183 Lyseblå, soveværelsefarvet, no shimmer. Minder mig om mormors fine sengetøj i lyseblåt. love it.

Thistle Thicket 184 Lysegrå, lyse-muldvarpegrå. Den har jeg givet til en veninde, der jublede. Så smuk til hendes olivenfarvede hånd.

Field Fox 185 Muldvarpe-gråbrun, lys. Denne har jeg også givet videre. Jeg var heller ikke på 505 Chanel-bølgen, derfor. Mange vil elske denne farve.

Wild Moss 186 Grønne mosfarvede darling med shimmer, forårsbebuder, står der en vintergæk der bag dig?. Jeg er vild med denne her. Åh, den gør mig så glad at bære. Hvis du er til grønne negle, er den et musthave!

Fragrant Fresia 187  Rosa, nude-ish, blåligt skær, 80’er minder. Love it.

HER kan VINYLUX shoppes online.

VINYLUX holder en uge. Har du ikke prøvet dem endnu, er de nye pasteller fra Flora and Fauna Collection en fin mulighed.

TIP fra Ib: Husk at påføre lakken på tør negl uden underlak. To eller tre lag. Tørretid mellem lagene cirka 10 minutter (for optimal effekt) og så husk husk husk også DENNE HER , overlakken, der forsegler og er en stjerne.

VIGTIG VIDEN: Da jeg så Jans lejlighed for første gang, græd jeg også. Der var KUN koboltblå, sort og gråt. Alligevel flyttede jeg hjem til ham, og ultimo denne måned har vi været sammen i 22 år. Så deeeet…

9 Comments
  1. Kærligheden kender ingen grænse, heller ikke i indretning. Man kan vende sig til meget, og sammen er alting set med hjertet jo godt. <3 jeg elsker dine små kærligheds historier 🙂 <3 men så kommer til lakken, og jeg må spørge, hvorfor uden underlak? Jeg har godt hørt at det anbefales fra Vinylux, men hvordan kan det være? … Mine negel f.eks, er tynde, og trods det er der riller, på langs, som jeg synes driller hvis jeg ikke har underlak. Men måske er det derfor jeg har problemer med at de flager af, de lakker?? … Ja, hvad ved jeg 🙂 <3 kys og kram smukke kærligheds gudinde <3

    1. lige i Vinylux er underlak i selve lakken så riller udjævnes så pænt – giver det mening? Kys og kærlighed fra Ibbe

    1. Åh det værelse skatte – det er derfor jeg elsker den kollektion mere end mest – vil du ha’ en af farverne?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>