Pause fra bloggen

Pause fra bloggen

Jeg har holdt 14 dages pause fra bloggen. Det var nødvendigt. Jeg trak stikket.

NU må jeg ud med sproget, da alt for mange spørger til det nu, da også maj var lidt stille fra min side – på bloggen…

Først vil jeg sige tak for alle de søde beskeder, hvor I spørger ind til min stilhed. I er oprigtigt bekymrede.

For det andet vil jeg sige, at jeg ikke har været stille på hverken Facebook eller Instagram – så stilheden har ikke været complete silence

Med varmen smelter hjernen

Jeg har elsket – OG ELSKER – varme. Min krop og min hjerne er ikke fan af SÅ HØJ varme, men min sjæl elsker varmen.

Varmen i maj og varmen ind i juni smeltede min hjernes center for opbygning af sætninger og forklarende ord-lege. Jeg kunne simpelthen ikke blogge. Ikke pga dovenskab og at solen trak mig udenfor – og jeg hellere ville slikke sol. Nej, hjernen lukkede ned – og søgte skygge og ro fra de skrevne ord. Billeder på IG og små historier dér og på Facebook har været til at overkomme, men ikke sammenhængende blog-posts.

Derfor er det så enkelt; pausen var nødvendig. Nu er det ikke så varmt mere, og jeg kan skrive igen. Faktisk nyder jeg at skrive (kan jeg mærke), og jeg kan faktisk få noget nogenlunde sammenhængende ud af mine fingre og op på computeren. Det er vel nok dejligt.

Pause og ikke stop

I var nogen, der troede, at jeg ikke ville blogge mere. Det er ikke sandt. Jeg elsker min platform herinde, hvor jeg kan nå så mange med mine ord – med alle mine stavefejl og syntaks-fejl. Jeg elsker IB by heart #ibbyheart

Tak fordi I stadig er med mig – og følger mig på andre platforme, når jeg ikke lige rammer bloggen. Jeg har aldrig oplevet sådan en enorm trafik på såvel FB som Instagram. Tusind tak fordi I synes, at “er du ikke her Ib, så finder vi dig dér”. Det er så fedt. Jeg elsker at lave LIVE på Instagram – og jeg er vild med, at så mange ser dem. Det er altså ret rørende. Tænk, at I synes, at mit mundbavl er interessant, sjovt, skørt, klogt eller hva’ I nu synes??? Det er da magisk. Igår var der over 500, der havde set min LIVE igennem i løbet af de 24 timer, den er aktiv. Nogle dage er der 300 – andre dage 900, der ser LIVE-seancen  – inden den bliver “opløst”/slettet efter de 24 timer. FANTASTISK.

Fra idag – den 14.juni 2018 sammen med Kridt og Fjolle <3

Pause fra bloggen

NU er der ikke pause fra bloggen mere.

Her har I mig tilbage.

Tag mig som jeg er. Tag mig som jeg har det. Når det brænder udenfor, holder jeg pause – ikke fra FB og IG – men fra ordstrømme, der er lange…

Jeg glæder mig til at lukke op for posen med ord og sager igen.

Tak for jeres tålmodighed – jeres overbærenhed og jeres betænksomme sjæle.

Jeg elsker jer. I er helt særlige – jer der følger mig. I er dejlige og gode.

Møs fra Ibbe  – der sidder lige nu og kigger ud på regnen, der vælter ned. SÅ KAN JEG HUSKE IGEN – og de køligere temperaturer – slukker sløvheden/trætheden i min MS-hjerne.

 

10 Comments
 1. Det er jo derfor du er helt perfekt: indimellem har man brug for en dejlig lang tekst med tanker og overvejelser (eller et eller andet beauty 😉 ), på andre tidspunkter er et par ord og et smukt eller grimt billede lige, hvad man har brug for .. og på endnu andre tidspunkter eller måske på samme dag, har man brug for en grinervideo eller en, der ikke er så griner ..
  Altid har man brug for Ib og Fjolle .. med og uden pauser <3

 2. Tænker at det er super fedt at du mærker efter hvad der er bedst for dig 🙂 og så glæder vi os da bare til du er tilbage igen <3

 3. Velkommen tilbage:-)
  Jeg forstår godt din hjernes nedbrud på den måde.
  Har selv LED/SLE, som indeholde lidt af din sygdom.
  Så her har der også været sat ned i gear.
  Skønt at kunne læse indlæg igen her på bloggen og vi håber den værste varme er væk og en mere jævn sommer vil vise sig.
  Rigtig god weekend til du og dine:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>