Pimp the slæde

IMG_7273.JPG
Pimp the slæde
Ikke fordi jeg ikke hellere ville omkring med julekugler over det hele
Ikke fordi jeg ønsker endnu mere opmærksomhed når jeg triller afsted på scooteren
Ikke fordi jeg elsker julen
Ikke fordi jeg elsker at pynte noget op
Ikke fordi jeg har så mange penge at jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af dem
Men fordi jeg simpelthen ikke kan lade være
Pimp the slæde er blevet en tradition

Det startede med en gammel veninde, der var blomsterhandler. Hun pyntede kurven med ægte gran og flotte kugler. Året efter satte vi selv gran på og Jan toppede kurven! – med en lyskæde. I år er der rød, guld og candy-like pynt på min “slæde”. Vi leder lige nu efter en lyskæde med røde lys. Findes den, batteridrevet, må jeg bare eje den.

Pimp the slæde er en tradition. Traditioner værner jeg om. Da jeg har så få af dem. De fleste gængse traditioner, omhandlende eks.vis julen, døde da min mor døde. Julen får ny betydning i fremtiden, fordi vi har fået et barnebarn. Det glæder jeg mig over – og endnu mere til. Traditioner værner jeg om. Pimp the barnebarn kan jo også blive en tradition, jeg skal bare lige have fundet ud af hvordan jeg gør det.

HO HO HO.

Har du noget du “pimper”? Hvis du har billeder af dine “ben”, der er pimpede (cykel, bil, scooter eller lign), så send meget gerne et foto til heidiankersen@gmail.com, så vil billedet blive brugt i en post til et senere indlæg.

3 Comments
  1. Jeg pimper hele huset, ganske særligt døren! Men min mand er knap så forstående som din, så jeg må ikke, før vi når den 1. december 🙁
    Skal nok sende et billede til den tid 😉
    For nogle år siden kunne man købe sådan en rød kæde med batteri i IKEA… Ved ikke, om de har dem i år, har desværre ikke været forbi :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.