Pink power og grønne kys

Et grønt kys kan gøre en stor forskel – og det kan et pink kys også.
Goodiebox har doneret plads til Scleroseforeningens KYS SCLEROSE FARVEL-postkort i denne måneds GB.

Jeg blev simpelthen så lykkelig, da jeg fandt postkortet i boxen. 

Goodiebox
“… Vi har med stor beundring ladet os betage af et vigtigt projekt – nemlig Scleroseforeningens fantastiske arbejde og nye kampagne KYS SCLEROSE FARVEL. Den handler om grønne læber og viljen til at kysse sclerose farvel og livet goddag. Vi håber meget i vil hjælpe os med at hjælpe Scleroseforeningen ved at spread the word. Pink power og grønne kys”.

Er det ikke fantastisk med opbakning fra sådan nogle vidunderlige mennesker? 

Jeg er i forvejen stor fan af Goodiebox, og jeg håber andre ser GB’s gode intensioner og lyst til at forkæle og sprede glæde ved hjælp af en månedlig box med posten for 119 kroner pr måned!. 
Tænk at en box med Beautyprodukter  kan være med til at gøre en forskel – en aktiv forskel der synliggør Scleroseforeningens grønne kys yderligere.

Nu skal i se, hvad der var i denne måneds GB:

– L’oreal’s nye luksus hårpleje-serie er repræsenteret i form af to samples i serien EVER PURE
– RIMMELs BB cream sample – Den er anmeldt på bloggen – og fik mange stjerner
– Dr.Hauschka nyhed – Inner glow lipstick – i en smuk neutral farve – alle kan bære – den er så dejlig at have på
– APPEAL4 neglelak i petroleumsfarvet. Lak-serien er uden toulene, formaldehyd og parabener. APPEAL4  er et   nyt dansk brand – og jeg glæder mig til at prøve lakken.
– ARMANI sample på den nye parfume Acqua de Gioia Eau Fraiche – en ægte sommerfrisk parfume, 
der koster kr 340 i full size.
– Oriflame Kohl Eyeliner Nude – som nok er det mest talked about “øjenåbner” makeup-værktøj  lige for tiden. Prøv at se “de kendte” i  tv’et – de har alle ret åbne øjne – og det skyldes garanteret denne lille tryllepen. (Jeg har set Niels Brinch i Station 2 – hvor han havde fået sig en streg! – bla tihi). Den bruges på den våde kant – og giver (i modsætning til den hvide eyeliner) et mere naturligt look – og tryller på magisk vis øjnene mere åbne og friske. Jeg har brugt en Nude eyeliner på den våde kant før (købt i USA) – men denne her er bedre,- den er blødere og holder længe. Jeg har kun brugt den to gange – og er allerede forelsket. Den koster kr 98 – og du kan bestille den HER. Den er på tilbud til kr 55 på Oriflames hjemmeside netop nu!.
 
Jeg laver en video en af dagene, hvor jeg viser jer magien.

ALT i alt var det jo nogle fuldstændig fantatiske produkter – produkter jeg kommer til at bruge meget – alle sammen indhyllet i grønne og pink kys, der gjorde GB ENDNU mere fantastisk denne gang.

Picture

Har du meldt dig til denne fantastiske innovative Beautybox-darling på det danske marked?
Hvis ikke du allerede er medlem – kan jeg kun give GB mine varmeste anbefalinger og håbe, at du tænker på dig selv – og vil forkæles med Goodies fremover til den nette sum af kr 119 i måneden alt incl – også porto.

Goodiebox, Scleroseforeningen og Ibbyheart siger i kor
“KYS SCLEROSE FARVEL”.

BONUSINFO:

HUSK, at vi ikke alle – altid kan være lige tilfredse med Goodieboxens indhold. Sidste måneds GB var jeg ikke helt vild glad for – men det er jeg for denne. Jeg fik tre full size produkter i den pink GB;- læbestift (værdi 159), neglelak (værdi 79) og eyeliner (værdi 98) – for kr 119. Alle tre ting kunne jeg bruge – men sådan er det ikke altid. 
Da jeg er en hippie, som i ved, så kan jeg bare give de ting jeg nogle gange modtager, der ikke falder i min smag, til mine venner. Det er stadigvæk en fantastisk ordning for kr 119 i måneden.
min instagram side, som du er meget velkommen til at følge, poster jeg flere billeder af indholdet.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>