Pink Torsdag i et fællesskab, Del 5, Julie P

 

 

10268626_688504064578562_2003775634295814830_n

Sidste Pink Torsdag. I år. Måske vi gør det igen næste år og får flere med på idéen? Hyggeligt har det i hvert fald været at være en del af et fællesskab. Det kunne jeg godt lide. Støt Brysterne indsamlingen’s status blev kr 600.

Ord af Ib: Ta’ boksehandskerne på og kæmp for alt hvad du har kært og nært. Kæmp for DET LIV DU DRØMMER OM, om det liv, der giver dig glæde. Kæmp og sænk også boksehandskerne og paraderne engang imellem. Tag kampuniformen af og tillad dig selv at hvile, puste ud. Det er sjælestunder at puste ud, for mig, i min kamp mod sclerose. Jeg har brug for pusterum engang imellem, og det tror jeg også bærere af cancer har brug for. Jeg håber, at alle de penge, der er samlet ind på landsplan, både bliver fordelt til kamp (forskning) og til hvile (rekreation og sjælepleje).

IMG_6977.JPG

NOGET PINK:

Jeg vandt de her fine handsker hos Lise. Hendes blog er på min top tre liste over bedste blogs i Danmark. At jeg så vandt i hendes konkurrence, gjorde det da bestemt ikke ringe. Jeg blev så glad. Jeg har deltaget i andre blog-konkurrencer og aldrig vundet. Jeg har prøvet Julie P-øjenmaske, så jeg vidste at der var tale om effektiv hudpleje, anderledes hudpleje, De lyserøde fine handsker er smarte. Selvom Jan synes, at jeg ser mærkelig ud, når jeg sidder i mit hverdagskluns i stuen med handskerne på og ser sagelig ud i blikket.

Uanset din livsstil – om du er aktiv eller ej – har din hud brug for den bedste pleje! Du kan pleje din hud i sofaen eller løbe rundt med lyserøde handsker på.

Julie P produkterne tilfører fugt og blødgør huden.

Gelen indeholder 7 botaniske olier: Avocado, oliven, mineral, jojoba, vindruekerner, raps, sojabønner. Beriget med ceramider, grøn te, piletræ duft og aloe vera.

Handskerne benyttes  to gange ugentligt i ca. 20 minutter. Resultatet er silkebløde hænder.
Efter brug vaskes produktet i lunkent vand og er klar til brug så snart det er tørt.

Et par handsker leverer minimum 50 behandlinger.

Læs mere om Julie P HER

Det er dejligt engang imellem at smide boksehandskerne og bare iføre sig lyserøde handsker. En slags Pink Soul Power. Much needed herhjemme.

Tak til alle der støttede op om indsamlingen og havde lyst til at læse med de steder hvor PINK TORSDAG har fundet sted, hos: Maria, EVA  og Charlotte.

 

3 Comments
  1. Kæreste Ib, jeg kan ikke komme i tanke om nogen, der spreder så meget kærlighed til andre – også med dine flittige fingre på tastaturet. Nus du Jan lidt på kinden, de er jo lækkert bløde udenpå de Julie P ‘vanter’. <3 Lise

    1. Jeg nusser og musser Jan med pink handler på – hahaha – jeg sys, at handskerne er så lækre men jeg keder mig når de skal vaskes haha – tak atter for en fantastisk gave fra din blog Lise ❤️ – din blog er nemlig en gave i sig selv

Leave a Reply

Your email address will not be published.