Plaisir Body Butter til halv pris

Limited Edition body butters – til sommerpris *Sponsoreret

Der går 10 kroner til Hjerteforeningen ved hvert køb af et Plaisir produkt fra den 11-24 august 2016

Fra idag og to uger (11-24 august) frem er Plaisir Body Butter på tilbud til halv pris. I forbindelse med Hjerteforeningens Elsk Hjertet-kampagne går der 10 kroner til Hjerteforeningen for hvert solgt Plaisir produkt i perioden. Kampagnen har i år temaet “Veninder længe leve“, og den har til formål at udbrede kendskabet til kvinder og hjertekarsygdomme.

Som jeg sagde på FB, spottede vi (min far, Tove, Laura og jeg) de fine kampagne-bøtter på en A-plads lige med det samme, vi trådte ind i Matas på Peter Bangsvej. Vi måtte shoppe…

Da jeg kom hjem havde jeg *fået tilsendt en pakke med bøtterne og info om dem. Men hey det vidste jeg da allerede fra mit besøg i den lokale Matas-butik.

I kan måske huske, at min far i vinters fik en pacemaker. Min hjerteveninde har hjerteproblemer, og min stedmor ligeså, derfor har jeg længe været medlem af Hjerteforeningen. Da jeg fik opkaldet om min fars pacemaker, ringede jeg til Hjerteforeningen, hvor jeg gratis kunne få hjælp over telefonen, hjælp til at forstå hvad en pacemaker er, og hvorfor den bruges. Jeg talte med den sødeste sygeplejerske en halv time, blev beroliget og fik styrken til at forstå min fars rejse hen til et liv med en pacemaker, som hjertepatient. Det er i øvrigt gratis at blive medlem af Hjerteforeningen, hvis man er pårørende (se HER).

10 kroner pr.solgt Plaisir produkt; kan I så komme afsted haha. Enten kan I shoppe lækre Body Butters til halv pris, eller I kan købe en ansigtsolie (en af de bedste på markedet – så I er klar til vinterkulde) og/eller Plaisirs helt skønne natcreme.

De lækre Body Butters er med: kokos, havtorn, granatæble eller blåbær (jeg har købt kokos-udgaven)…

BODY BUTTER er genial til tør hud, der måske skaller lidt nu, hvis huden har været ramt af solen…

herobanner_retina

2 Comments
  1. Hjerteforeningen💚er den heldige modtager😉Jeg skal da lige i Matas,bare for en sikkerheds skyld😎

Leave a Reply

Your email address will not be published.