Plaisir, lad os kalde de nye produkter for DE FANTASTISKE FIRE

image1

Plaisir, lad os kalde de nye produkter for DE FANTASTISKE FIRE

Så kaster materialisten ord efter fire Plaisir nyheder, tre olier og en maske. Jeg kaster de her ord, fordi jeg ønsker, at I skal få glæde af gode produkter til priser, hvor ingen af os ruineres, men hvor vi får ingredienser, der rykker for vores hud…

DE FANTASTISKE FIRE – hverdagsluksus til gode priser:

Plaisir Cleansing Oil, 125 ml, kr 69,95: God gedigen renseolie. Som for andre renseolier er det individuelt, hvordan man bedst kan lide at bruge dem. Jeg er ikke til det med “påfør olie på vatrondel bla bla”. Jeg anbefaler, at olien påføres tør hud med fingrene, og renses af med en klud med varm vand. Så skal I mærke blødhed, og se huden ren. Jeg bruger den ikke som øjenmakeupfjerner, men makeupfjerner i ansigt og på hals. Abrikoskerneolie, avocadoolie, jojobaolie, E vitamin og kamille er sammensætningen. God til tør hud.

Plaisir Peel Off Mask, 100 ml, kr 79,95: Så er Plaisir også med i Peel-Off-banden. Den minder om de andre, men jeg elsker dens rare duft. I ved, “de andre”, påføres i et tykt lag, tørrer og trækkes af. Samme her. Skal sidde cirka 30 minutter. God til ung hud, voksen hud. God i T-zonen, til grove porer og urenheder (brug den ikke på bumser, der er pillet i! – nix pille). Indeholder kaolin-ler. Den gør ikke så ondt, som “de andre” på markedet. Jeg fornemmer, at der er en kende mere pleje i denne her, bla glycerin.

Plaisir Face Oil, 30 ml, kr 129,95: Min første favorit af de fire. For den bliver en lifesaver for mange af os med tør hud i vinteren. Og så til den pris. Tak altså. Olien absorberes lynhurtigt. Uden parfume. Uden parabener. God til alle hudtyper, der skal have et nærende boost uden glidebane-overfladebehandling. Den er drøj og dejlig. Jeg ville ønske, at I alle kunne få en prøve på den. I kan spørge i Jeres lokale Matas, for den skal I bare møde. Indeholder bla: E vitamin, sheasmør, rapsolie, jojobaolie, olivenekstrakt og macadamiaolie. Bruges under den daglige pleje morgen og aften. Masseres blidt ind i huden, husk halsen. Frostet flaske. Med pipette.

Plaisir Body Oil, 100 ml, kr 119,95: Min anden favorit af de fire. Du der med de tørre stænger, overarme og ryg, gå lige ind og køb denne flaske med den lækreste pumpe, og mest delikate duft. Av, den er lækker. A-vitamin, E vitamin, sheasmør og olier i et sandt mix af lækkerhed til kroppen.  Frostet flaske, der ser så luksus ud. Fedt pumpesystem, pæn på badeværelset, überdejlig på huden. Lige efter et bad. Mens huden stadig er “damp”. Åh, jeg kan li’den. Mærk den i din lokale Matas. I vil forstå mig…

#plaisir #matas #defantastiskefire #sheasmør #jojobaolie #faceoil #bodyoil #cleansing oil  #hverdagsluksus #Evitamin #Avitamin #kamille #godserie

6 Comments
 1. Hold nu op hvor jeg får lyst til st prøve👀. Nu her. Lige med det samme 😀 bankkontoen vil også blive glad for beauty til fornuftige priser. Tak for tip👍

 2. Dejligt indlæg, med gode tips. Jeg er selv faldet for mange Plaisir produkter 😉 Har en hel huskeliste.
  Har snart opbrugt serum og renseolien. Overvejer at købe begge igen, selvom olien kun er okay. Men den er billig (er studerende) og ikke fyldt med alt muligt juks. Øjenmakeup fjerneren til sensitiv hud er jeg vildt glad for og da den også snart er opbrugt, skal jeg have en ny på lager.
  Jeg skal have købt masken, som Lise på beautyblog også anbefalede. Døjer med uren hud, så jeg håber den kan hjælpe, og i det hele taget give lidt luksus til tilværelsen. Har nemlig ingen masker.
  Til sidst skal jeg have købt deres body scrub, da jeg vist har kommet til at bruge min mors, næsten helt op. Ups Ups 😉 Dejligt med gode kvalitetsprodukter til få penge, og endnu bedre at der tit er rabatter. Lige nu hele 40 % på Plaisir, så jeg skal afsted inden d. 20 😉

  1. er også fan af bodyscrubben – især med de minus 40 % eller er jeg vild med de stribede i krukkerne ARGAN eller HAVTORN – de er brilliante

 3. Skulle man være den lykkelige ejer af 640 point på sit matas club kort kan man erhverve sig de 3 olier…. er lige nu på pointshoppen…face, body og cleansing oil for 640 point.

Leave a Reply

Your email address will not be published.