Postordre hitter – køb en julekalender

 

Sponsoreret

Postordre hitter – køb en julekalender

Julekalender med posten sparer dyrebar tid

Yves Rocher gentager sin julekalender-succes og kommer igen i år med en fabelagtig en af slagsen. Jeg var (som I ved) helt crazy med den sidste år, og jeg har smugkigget i den nye, og siger tommel op herfra;

en julekalender med posten sparer dyrebar tid.

Jeg tænker, at det er en god løsning på alt-det-vi-ikke-når-men-så-gerne-vil-glæde-andre-med-uden-for-meget-besvær-og-stress. 

Køb den og modtag med posten – og en julekalender til en eller flere (den kan jo deles, hvis I bor sammen – eller tæt på hinanden) kommer med posten.

Den kan købes HER

Køb den inden den 24.november, for at være sikker på levering inden 1.dec.

Sidste år

Jeg havde min Yves Rocher-julekalender hængende i vores fælles-gang sidste år, og det var en kæmpesucces. Jeg gav den til fire søde piger, der deltes om den. Det var simpelthen så hyggeligt. Så mødtes vi lige lidt oftere i december (de var jo tvunget herop til mig for at åbne pakkerne) – total win win. Jeg viste jer billederne sidste år, og I var flere der kopierede min idé. Tak for tilliden. Andre har haft de små pakker liggende i en fin kurv, nogle har hængt dem på små søm som et juletræ op på væggen. Der er mange muligheder med de fine 24 pakkeposer.

I pakken sidste år var der; neglelakker, cremer, hårprodukter, håndcremer, mascara, skrubbecreme, rensecreme etc i poserne. De fire piger var virkelig glade for den lille omgang forkælelse, som jeg diskede op med (og de er alle blevet loyale Yves Rocher-brugere – helt seriøst).

Julekalenderen leveres i form af 24 stk. små stofposer med produkter i.

Limited Edition! (findes kun så længe lager haves !)

Årets Yves Rocher-kalender 2017
“24 luksuriøse produkter. Mange full-size-produkter, bestsellere og andre overraskelser. Julekalenderen leveres i form af 24 stk. små stofposer med produkter i, en for hver dag, pakket i en stor stofpose med en julehilsen på. Tøjklemmer og snøre medfølger, så du kan placere din kalender, hvor og hvordan du vil.”

Værdi kr  2255

Prisen for hele julekalenderen er kr 699

Kære skolelærer eller sygeplejerske, køb den til dig selv
Kære mand; køb den til din kone
Kære kone, køb den til din datter
Kære stedmor, køb den til din steddatter
Kære kæreste, køb den til hende du elsker
Kære onkel, køb den til din søde nabo, der altid hjælper til 
Kære morfar, køb den til mormor
Kære veninde, køb den og del den med en veninde eller flere 

#yvesrocherxmas #julekalender

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>