Prinsesse Ib med de funklende kugler – Ciaté Caviar Manicure

Picture

Jeg har haft lyst til at prøve  Ciatés Caviar Manicure siden det kom frem…
Nu har jeg fået det prøvet.

Jeg havde en fest.
Altså, jeg er kognetiv udfordret med sclerosen indover, og alligevel kunne jeg finde ud af at lakerer negle med to lag lak – og, inden det sidste lag tørrede, sidde og hælde de små kugler let og elegant udover neglepladen.
Jeg kunne endda selv hælde de overskydende kugler i bakken, via en lille tragt, tilbage i flasken.


Picture

Jeg havde simpelthen en lykkefest både under og efter påførslen…

Det minder mig lidt om dengang hvor jeg havde en diamant limet på en tand. 
I ved, da det var en pynte-dille – da hoppede jeg da med på den.

Det samme med pynt på neglene. Det er en dille, jeg er superglad for at lege med – at være en del af diller (dille ser meget sær ud i flertal)…

Ligesom med diamanten på min tand – var jeg superglad for det første døgn, men så begyndte min tunge konstant at søge diamanten og mad sad fast i den.


Picture

#Tutti frutti #Hoopla

Sådan havde jeg det også 2.dag med de smukke prinsessediva-negle (dog uden brug af tunge). Hallo! – jeg har to ruhårede hunde, som jeg tit nusser… Se det lige for jer – BEHÅREDE NEGLE er bare ikke et æstetisk fashion-statement. Mit eget hår kunne jeg ikke røre ved uden neglene sad fast og håret trak nogle kugler af.

Men jeg var cool med det. Jeg legede jo, at jeg var en prinsesse – og det så skøn en følelse og jeg kunne ikke lade være med at beundre mine fingerspidser hele tiden (Narcissus go home – jeg spejler mig i kugler på neglene). 

De sad på i tre døgn alt i alt – og sad smukt og perfekt på i cirka to døgn. Det var overraskende nemt at fjerne dem igen – med Herômes lakfjerner og håndkraft (måtte kradse nogle af kuglerne af med mine stærke negle).
Jeg vil anbefale dem til alle der har lyst til selvforkælelse og prinsesse-sjov.

En af mine venner fik lyst til Lakridskonfekt af at se på neglene.
En af mine venner synes det lignede krymmel på en romkugle.

Jeg tror bare de var lækker sultne.
De fleste synes, at det ser festligt, fashion-lækkert og lidt crazyhappy ud – og dét er lige mig…

De kan købes mange steder online på fede webshops, i Magasin, i Sephora og hos den skønne Matas i Frederiksberg Centret.

Nu vil jeg lege lidt med lak (#Hoopla – billede kommer på instagram) – uden kugler…

Varme hilsner fra prinsesse Ib med de funklende kugler

 


1 Comment
  1. Så fik jeg købt en i Magasin. Tak Ib, troede ikke jeg turde inden du havde skrevet hvor let det var, tak
    Anna Kbh Ø

Leave a Reply

Your email address will not be published.