Pukka Hemp Seed Oil

IMG_8011.JPG
Jeg lovede at skrive, hvad jeg gør for at bekæmpe attaket. Mine øjne vil helst ikke blogge. Hjernen kan ikke finde signalerne til øjnene. Det hele mudrer sammen. Derfor bliver de kommende indlæg meget korte.
Pukka Hemp Seed Oil er min ven. Vegansk. Letoptagelig. Antiinflammatorisk. Jeg drikker fire spsk i min friskpressede juice hver dag. For at smadre attaket og for at genopbygge min hjerne.
Uddrag fra et studie af Hemp Seed Oil: “Authors acknowledged that hemp seed oil possesses potent antioxidative properties and also likely acts on specific signaling pathways that regulate inflammatory responses – two characteristics that would presumably make it beneficial in the treatment of MS.”…
Dette, og lignende artikler, er nok for mig. Derfor er Pukkas Hemp Seed Oil en af de faktorer, der hjælper mig tilbage til livet – såmænd bare det enkle liv, jeg levede, inden dette attak tog min mulighed for at leve det liv!…
Jeg kæmper…

1 Comment
  1. Og jeg hepper på dig seje Ib. Jeg ved at du nok skal klare dig igennem og komme stærkt tilbage. Kærlige hilsner og mange tanker fra mig

Leave a Reply

Your email address will not be published.