Pukka i lilla

Sponsoreret (dvs den lilla dåse er sendt til anmeldelse)

Pukka i lilla

Sidste år købte jeg fire af de hvide dåser med guld på fra Pukka. Jeg tog selv en til os herhjemme (yeah en gave til mig selv). De andre gav jeg i julegaver og adventsgaver til veninder. Sådan en dåse kostede 129,95, og i år er den lilla. Der er lidt andre varianter af Pukka’s teer i – i år. Hvilke varianter kan I selv tjekke ud på Naturesource   (eller længere nede i teksten). Prisen er skøn; kr 129,95

Om den lilla variant i år; en smuk & praktisk limited edition tedåse

Lilla og lækker limited edition tedåse i den fineste dyblilla farve med sølvmønster (sidste år var guld). Her kan alle vores Pukka tebreve opbevares med god stil. Det er en ægte pyntebasse, den fine lilla tedåse.

Dåsen indeholder i alt 30 tebreve, seks breve af hver slags: Turmeric Gold, Night Time, Original Chai, Three Ginger og Three Cinnamon. De dejligste teer til at varme sig på gennem vinteren (jeg kan lide dem alle sammen)…

Pukka økologisk bomuldsnet TURKIS & PINK (fin gaveidé)

Turkis eller pink bomuldspose fra Pukka kr 70 pr.stk.

Mål: H 42 cm x L 38 cm      NB. Posen sælges uden indhold.

Jeg synes, at det er fine gaveidéer med indkøbsnet. Det er som et “WINK WINK SAY NO MORE” om overforbrug af plastposer; “tag nu bare et indkøbsnet med hver gang VI handler ind”… Der er også bøger at finde på Naturesource’s hjemmeside. Den herunder gad jeg godt læse…

Pukka Te tips – Mine to favorit teer lige nu er;
Elderberry & Echinacea tea – øko + Turmeric Gold – øko kr 38 stk

Fordi; Elderberry og Echinacea varmer og styrker og smager vidunderlig. Den er så smuk i farven – dyb-LILLA. Mærk de modne vilde frugter i teen:  hyldebær,  solbær,  hyldeblomster og den alsidige echinacea. PRØV DEN.

Fordi; Turmeric (gurkemeje) gold er antiinflammatorisk, og vi skal styrke vores kroppe. Jeg elsker smagen. Det er en delikat blanding af den fineste gurkemeje, citron og grøn te. Så er den så pæn gul i farven…

Teer skal drikkes af noget rart. Jeg har mange tekrus, kopper og glas. Men jeg har endnu ikke fundet denne her…

Pukka Bambus krus – Turmeric Gold

Pukka on-the-go bambuskrus i fint Turmeric Gold design, der matcher teen. Økologisk og bæredygtigt krus, fremstillet af bambusfibre og GMO-fri majsstivelse.

Uden BPA og phthalater, og 100% nedbrydeligt.
Både krus og låg tåler opvaskemaskine.
Rummer op til 300ml. Genial gaveidé (jeg ønsker mig den). Jeg har ikke fået den købt endnu, da jeg ikke har mødt den i en butik endnu. Der findes flere varianter…

Tedåse 129,95, Bambus kop 99,95, Bambus æske til te kr 239,95 og Teæske kr 38 for 20 breve

SÅ fik I Pukka inspiration til denne tid. Om I vil købe teerne til jer selv, og styrke sjæl og krop med dem, eller I vil købe tedåse og tekrus (sågar bambus æske), så vid I kan finde det hele derude i handlen hos Matas eller Helsam eks.vis eller online hos Naturesource – til jer selv eller til dem I elsker. Jeg har ingen aktier i dette, bare I gør, hvad der gør jer godt, så er jeg glad.

Knus og Pukka-kram fra en fan

Ibbe

 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.