PUKKA ka’ serum

Picture

Christine Rasmine Christensen
er tilbage.
Ibbyheart’s dejlige eco-freak
har fået ordet
igen –
nu med Pukka
smag…


take it away Christine


Picture

“Anmeldelse af Pukka Radiance Serum, 50 ml, 329 kr.

Vi kender Pukka fra deres skønne theer ,og jeg synes, at den smukke indpakning giver et godt førstehåndsindtryk. 
Pukka bygger på ayurvediske principper og er økologisk.

Det skal nok siges, at jeg kun har brugt fugtserummer før, så jeg var en smule i tvivl om, hvad effekten af denne skulle være – specielt fordi jeg ikke rigtig kan hverken se eller mærke en forskel. 
Jeg tror dog, at min hud i udgangspunktet er ret klar og strålende, så det kan godt være derfor, jeg ikke kunne se noget.

Selve serummet er let og behageligt, trænger hurtigt ind i huden og har en speciel, men – synes jeg – dejlig duft. Det dufter af min yndlingsthe, Mint-Lime fra Yogi the, som vel egentlig er Pukka theers konkurrent (?). Der er hverken mint eller lime i denne serum, så det er nok bare et spøjst tilfælde.


Picture

Hvis jeg skulle kigge efter nogen effekt, synes jeg, at det måske giver en let rødme i huden, som gør, at jeg tænker, at den nok virker, hvis man har lidt grålig hud, men da jeg i forvejen har ret meget rødme i huden, som jeg dæmper med min make-up, så er det ikke ”radiance” for mig. Denne lette rødme var fra første dag, så jeg tror at man kan se en effekt ret hurtigt, hvis man har en lidt trist hudtone og har brug for et ekstra boost. Derfor ville jeg bestemt anbefale den, men spørg om en prøve først, da duften er ret speciel.

Dette serum får 4 ud af 6 stjerner fra mig. 
Duften er dejlig, konsistensen let og giver en lille smule rødme i mine kinder, men det er ikke et serum,  jeg vil fortsætte med at bruge, fordi jeg ikke kan se en større effekt.”

BONUSINFO:
Jeg giver PUKKA’s serum tre stjerner.
Jeg er meget glad ved duften, men jeg synes ikke, den “fjerner” mine rynker eller giver det energi-boost den lover. Men den gør huden dejlig blød og er økologisk – og det er nogle dage helt nok for mig…


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>