Raunsborg på bloggen igen

Reklame

Raunsborg på bloggen igen

I starten af bloggens levetid skrev jeg en del om Raunsborg. Jeg fortalte bla om den skønne håndcreme og bodylotion. Siden har jeg omtalt Raunsborg (mht Kosttilskud og dag- og natcremer bla) på Instagram. Jeg får mange spørgsmål om produkterne, og jeg har ikke været updated et stykke tid. Det er jeg NU – igen. Jeg er opdateret, da jeg har testet en del produkter, og fordi I har holdt mig ved ilden. Det er jeg så taknemmelig for. Dét produkt jeg vil fortælle om om lidt, er et produkt, som en af jer (Anette) har anbefalet mig. Det er altså god stil. Tak derude venner.

Jeg har faktisk hele tiden fulgt med i udviklingen hos Raunsborg. Alt det med de nordiske urter og det nordiske udtryk. Det kan jeg godt lide. Jeg har holdt fast i håndcremen, og jeg har fået mig en ny serum…

Serum – pris kr 349,95

Jeg elsker duften og følelsen på huden, som denne serum tryller med. Mange af os kvinder oplever periodevis (hormonelt betinget) tør, uren og/eller fedtet hud. Der kan være mange grunde til ubalance i huden, og en god ansigtsserum – (og de rette cremer) kan få huden i god balance igen.

Denne Raunsborg Face Serum kan muligvis hjælpe. Det er en koncentreret og fugtgivende ansigtsserum, der efterlader huden mat og på samme tid fugtet.

Af gode indholdstoffer kan nævnes; HYALURONSYRE (FUGT) – OMEGA 3 OG 6 (NÆRING) – RISSTIVELSE (ABSORBERER TALG OG MINDSKER ÅBNE PORRER).

En god serum med unikke egenskaber, som modvirker tør og uren hud, mindsker pigmentpletter, afhjælper beskadiget hud og udglatter fine linjer. Det er da win win. .

Forhandles bla online hos Raunsborg og hos Matas.

Serum

Når jeg møder en rar serum, så fortæller jeg jer det. Anette (en af jer) sagde god for den, og derfor skulle den da prøves. Nu er jeg ved at teste dag og natcreme fra Raunsborg (sendt til test), og det er også kvalitet, kan jeg mærke.

Vil I ikke fortsætte med at fortælle mig, når I møder produkter i beauty-verdenen, som I mener, jeg ikke kan leve uden??? Jeg elsker, når vi erfaringsudveksler og at vi mærker, at vi står sammen i det her UNIVERS – både i IBbyheart og i BEAUTY-HEAVEN… Godt nok har jeg uddannelsen fra Matas – og laaaaaang erfaring – og passion, men I har også jeres erfaring og såvel mening som holdning. Hold jer aldrig tilbage – jeg elsker jeres inputs og indspark.

Knus og god dag fra Ibbe

Har lige spottet dette tilbud på Raunsborgs hjemmeside. Læbepleje, håndcreme og bodylotion til 249 – godt tilbud !!!
https://raunsborg.dk/produkt/raunsborg-favorite-treatment/
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>