Reg’Activ – den nye variant

REKLAME

Reg’Activ – den nye variant

DEN NYE UDGAVE har jeg spist i tre måneder – læs min anmeldelse nedenunder;

Jeg fik konstateret forhøjet kolesterol og min læge sagde “jeg er nødsaget til at sætte dig på medicin, hvis ikke du får dit kolesterol ned – så forhøjet er det. Jeg giver dig chancen for at gøre noget, og så ses vi om en stund, og så er du den seje fra Ankersen, der har fået dit kolesterol sænket. Du ved, hvad du skal gøre”. Så sendte han mig hjem, og jeg stod med “stafetten”, og jeg havde ikke løbesko på, og anede ikke, hvor målstregen var henne…

Reg’Activ

Min læge havde givet mig en gave; tid til at finde svaret selv. Så jeg søgte på Google, og jeg søgte indeni efter alt det jeg i forvejen vidste.

En af mine skønne helse-forbindelser hørte mig fortælle min nød om det høje kolesterol, og hun anbefalede mig, at jeg skulle tage to tabletter af de NYE** Reg’Activ i et par måneder – og så mente hun, at mit kolesterol ville være normaliseret. 

**de gamle Reg’Activ var dem med røde ris, der idag ikke er i handlen mere

Sammen med hendes råd og den nye Reg’Activ Kolesterol har jeg dagligt spist 10 pekannødder, mindre mættet fedt, flere kostfibre, flere bær etc (prøv at søge kolesterolsænkende kost på Google)

Resultat

Mine blodprøver taler et tydeligt sprog. “DIT KOLESTEROLTAL ER HELT NORMALT NU – 4,3 mmol”. Juhuuuuuu – jeg er lettet og tilpas igen.

Jeg tudede af glæde ved beskeden. Tænk, hvad vi selv kan gøre? Hvor er det fantastisk. Jeg er så glad for, at min læge lige slog koldt vand i blodet, og at han havde tillid til, at jeg selv kunne finde en vej tilbage til et fornuftigt/normalt kolesteroltal.

Kan alle så bare gøre det, jeg har gjort???

Mange kan da prøve, men jeg ved ikke (for jeg er ikke læge), om det vil virke.

Jeg ved, at det har virket til fulde for mig med den NYE Reg’Activ med FERMETEREDE mælkesyrebaktier, plantesteroler fra skovfyr og vitaminer.  

Mht Reg’Activ Kolesterol, så giver det god mening, at den har god effekt. Prøv at læse om Reg’Activ Kolesterol på Google – og vid, at de er nemme at få fat i i Matas eller helsekostbutikker

Tak fordi I har været så søde til at spørge mig undervejs. Jeg har glad for, at jeg har delt endnu et af mine “slagsmål i livet” med jer. 

Jeg har vunder kolesterol-kampen – i denne omgang.

Knus fra Ibbe

PS: Har I fået tjekket jeres kolesteroltal for nyligt? Det er en god idé at gøre det.

Prisen er kr 299,95 for 60 tabletter. Dagligt indtag er to i starten, og nu (efter 3 måneder) er jeg på en tablet daglig – indtages 30 min. før et måltid

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.