Rehab neglepleje

Picture

Så er smukke Liva tilbage. Hun er lige kommet hjem fra Los Angeles, og har taget anmelderpennen i hånden og anmelder Sally Hansen nail & Cuticle Rehab

Take it away my darling Liva:

“Nail Rehab fra Sally Hansen, 89,95 kr

Denne neglelak er mere en sund og hjælpende lak end de normale pigmenterede lakker.  Det er en let sher, fersken-lyserød lak som giver et super sundt og lækkert look til neglene. Der er bla. optiske blegemidler og gode vitaminer i som både: beskytter mod misfarvning, styrker, og hjælper dig af med bløde og flossede negle. Se sådan en er fuldstændig perfekt til mig, for når jeg kommer hjem for arbejde, efter mange timers opvask og rengøring (på en kaffebar), er mine negle så sindssygt flossede og bløde. Derfor har jeg virkelig brug for sådan en slags neglelak, så jeg kan vedligeholde mine negle nogenlunde. 

Børsten er en sjov lille og firkantet en, og selve lakken er en smule tyk, hvilket nogle gange godt kan drille lidt. Til gengæld tørrer den rigtig hurtigt. Som sagt er det en meget sher lak, men giver et meget naturligt sundt look med det samme. Har brugt den et par gange nu, og det ligner allerede at jeg har brugt enormt meget op, så ved ikke om det er sådan en, du hurtigt får brugt op?. 
Jeg kan rigtig godt lide denne lak, og elsker at man for plejet sine negle, og kan se godt ud på samme tid 😉 Lakken får 3 søde, stærke stjerner.

Cuticle Rehab fra Sally Hansen, 89,95 kr

Sally Hansen har selvfølgelig været så gode og lavet en oliepen til dine neglebånd også – så du samlet kan få et fuldendt resultat. For det første er indpakningen super smart. Mega perfekt til at kunne tage med rundt og evt. have med i tasken. Den har sådan en smart pensel som applikator, og du trykker bare på tuben og så kommer der en gele form af olie ud til penslen, som du så pensler på dine neglebånd. Geleolien der kommer ud, dufter ikke bare godt. Den dufter skide godt!! De har tilført agurk og melon som fugter. Og den kombination dufter himmelsk. Den tørrer super hurtigt ind, så du skal ikke sidde i flere minutter og vente på at kunne lægge din neglelak på. Sammen giver de her 2 produkter sundere, og stærkere negle + neglebånd. Denne cuticle Rehab giver jeg 4 seje stjerner”

Tak Liva. 
Du er simpelthen så dygtig skatte.
Jeg giver samme antal stjerner. Helt de samme.
SÅDAN skatte Liva.

De fås i Matas.


4 Comments
  1. Nicely done Liva <3 hvem er håndmodellen med de fine aquamarine negle? Lækker farve, og fin stripet detalje. 🙂 jeg er vild med det look, med en fræk detalje på ringfingeren 🙂 <3

  2. Hej Vibe, tusind tak!
    Det er faktisk min egen hånd på billedet. Tak fordi du kan lide det 😀

  3. Lidt sjovt at læse jeres anemeldelse for jeg har også testet produkterne de sidste par uger. Jeg synes at de er i top. Især er jeg glad for Nail Rehab, endelig en negleforstærker jeg kan tåle, så den må være uden formaldehyd og alt for meget andet gift, som der f.eks er i Hérômes negleforstærker. Den vil jeg helt sikkert købe igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>