Rodial makeup Banana og Contour news


Rodial pudder Contour og Banana

De her Rodial darlings er bare namnam-lækre sager, som jeg har fået sendt til test, men helt har glemt at dele med Jer, da de bare er røget ind i min makeuprutine med contour. Det er for frækt Ib, ja ja I know…

Jeg plejer at bruge Smashbox’s løse eller Clinique’s  faste gule pudder til at dæmpe rødme på mine kinder og min hals (når jeg har ekstra rødme i en periode, kan være pga medicin, kan være pga stress – og engang kunne det være pga for meget sukker). Nu bruger jeg Rodial’s Instaglam Compact Deluxe Banana Powder.

Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder er en matterende fast pudder, der  både kan ”sætte” din makeup og skulpturere dit ansigts konturer. Den gule tone passer til mange hudtoner, især til min lyserøde… Formlen korrigerer rødme i hudens overflade og eventuelle rosa undertoner, og den neutraliserer mørke rander under øjnene.

Teksturen er let og hverken ”kager” eller ser ”tung” ud. Den blendes ind i huden med det samme og efterlader huden smuk, mat og ensartet.

TIP: Påføres under øjnene, omkring T-zonen, på næseryggen og på kinderne.

PRIS: kr 595 for 8,5 gram i det fine etui

Instaglam Compact Deluxe Contour Powder DARK skulpturerer og definerer ansigtets konturer.

Den bløde, højpigmentede pudder blender effektivt ind i huden og skaber skygger, hvor det er nødvendigt for at skabe et finish, som på den røde løber oh lala. Den nye** mørke farve (DARK) har en rød undertone og kan derfor med fordel anvendes af mørke hudtyper. En varm anbefaling herfra, da en af mine venner har en meget mærk hudtone, og hun siger den matcher perfekt til hendes Trinidad Tobago-hudtone.

TIP: Jeg bruger denne mørke tone sammen med Rodial Sculpting Brush langs kindbenene og på kæbelinien for at definere og skabe contour. Farven kan bygges op (og tones ned), så man får den ønskede kontur effekt.

PRIS: kr  595 for 10,5 gram i det fine etui

KAN KØBES: I Magasin

**Den “gamle” farve hedder medium, og den er også god, men på mig kan den blive lidt grå, så derfor har jeg faktisk valgt at bruge DARK

INSTAGLAM

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>