Ros udover mig

Hvad skulle jeg gøre uden?

Idag er en dum dag. Igår var en god dag. Jeg har mega ondt idag. Jeg kan næsten ikke støtte på det opererede ben. ØV, men det kunne jeg igår…

Et skridt frem to tilbage…

Så idag kaster jeg mig på sofaen om lidt, og vil bare se serie og se ud på den blå himmel. Jeg bruger min veninde fra Madrid rigtig meget i denne tid. Hun kan ikke være der for mig fysisk, men hun kan være der psykisk. DET ER HUN…

De beskeder I ser øverst, er sådan nogle søde beskeder hun sender mig til dage, der er grå, hvor jeg må huske, at jeg engang havde det sjovt – og kan få det godt og sjovt igen. Tak Duus, glemmer du så husker jeg- og omvendt…

Hav en dejlig søndag derude – og husk at I dette ene liv, vi har nu, gælder det om, at elske og at smile og at mærke og at være . Det er ikke muligt hver dag – men stræb efter at HVERDAGEN indeholder slige punkter…

2 Comments
  1. Hun er et klogt og helt igennem fantastisk menneske hende Duus, og I udgør et skønt par, ja I gør 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>