Rosewater mist intense 2017 fra Jurlique

Rosewater mist intense 2017 fra Jurlique

Ja ja ja, den kommer da også forbi herinde igen i år. I ved, jeg bruger flaskerne som små vaser, når rosenvandet er brugt, og nu har jeg to vaser (havde tre, men blæsten væltede en ned fra vindueskarmen i vinterstormen). Når denne her er tom, har jeg tre vaser igen, hurra…

The real deal; Ikonisk samlerobjekt ROSEWATER BALANCING MIST INTENSE DELUXE EDITION 2017. Er den ikke bare pæn? Udenpå? Jeg er mest til det indre, men damn, hvor jeg sys’, at dette års udgave er flot. Lyserød med lyserød på indpakket i naturen…

ROSEWATER BALANCING MIST INTENSE DELUXE EDITION 2017

Prisen er kr 395 for 200 ml luksus rosenvand med hudgode ingredienser. Jeg vil ikke sige, at man SKAL være fan af Jurlique, for at måtte eje denne, men det hjælper sgu gevaldigt. Os, der er Jurlique-nørder, har haft rosenvand fra Jurlique inden det blev “moderne”. De her store special editions er tilsat ekstra “guf”, men i det store hele er det rosenvand på spray, der virker forfriskende, styrkende, lindrende, fugtende, beroligende, PH-værdiregulerende og energigivende på huden (ja og sindet – i hvert fald på typer, som jeg er, der elsker rosendufte – altid)…

Brug

Flasken rystet let og sprayes i ansigtet, på halsen, på armene (efter en varm soldag), i nakken. Jeg bruger den om morgenen inden min serum, og så ellers bare i løbet af dagen, når huden siger “må jeg få lidt at drikke?”. Så slukkes hudens tørst med den her.

Designet

I har set dem skifte look hvert år, og i år er flakonen superlyserød og emballagen lavet af Belynda Henry. Hvem fanden er hun? Jamen, det anede jeg heller ikke, før jeg Googlede hende. Cool type. I kan finde Belynda på Google. Jeg blev helt forelsket i hendes kunst. Wauh. En kunster med et pittoreskt NATURtalent. I pressematerialet står der, at Belynda også bruger Jurlique. Det giver da mening, at vælge hende må jeg sige. I like.

Motivet er Jurliques farm i Adelaide, som Belynda besøgte og forelskede sig i.

Tip

Jeg elsker flakonen, men idet jeg er kognetivt udfordret af sclerosen, hælder jeg en del af flaskens indhold i en brun plastsprayflaske, der kan indeholde 50 ml, og så sprayer jeg fra den. Det er nemmere for mig at håndtere. Den fine flaske stiller jeg på badeværelset, I ved “blærerøvs-effekten” – “se jeg har så fine sager” haha – og så har jeg den lille brune plastflaske i en skuffe…

Møs fra Ibbe

 

 

 

 

 

3 Comments
  1. Må jeg spørge dig – hvordan er den i forhold til andre mists du har prøvet? Kender du fx Origins Ginzing Mist? Hvis ja – hvordan er de i forhold til hinanden? Nogle mists er bare som rent vand, synes jeg, mens fx Origins virkelig virker fugtende efter min mening. Derimod blev jeg desværre skuffet over Lings udgave.

    1. Julie – fedt spørgsmål. Jeg kan IKKE lide Lings, den er for “vandpjasket” til mig. Faktisk minder Jurliques om Origins – lige præcis fordi den har lidt volume med sig – lidt flydende gelagtig effekt fremfor “bare” vand. Giver det mening?? Origins’ frisker mere op end Jurlique’s – og Jurliques er mere beroligende end Origins’ – så du kan roligt vælge een af dem – alt efter dit behov for pleje <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>