Særlige nyheder fra Filorga

Reklame

Særlige nyheder fra Filorga

I ved, at jeg følger med I ALT, hvad der sker mht FILORGA. Det er bare en serie, der søger min hud (so to speak). Min hud har det som en lille og glad delfin, når den svømmer i Filorga…

Der er kommet lidt nyheder, som jeg har testet henover sommeren. Dem vil jeg fortælle jer om. Serien kan bla købes i Matas (hvor de også er søde til at give prøver på serien, hvis I spørger sødt, og er interesserede i at prøve…)

NCEF-reverse eyes

Jeg vil helst have øjencremer på tube eller pumpe, men med denne her kunne den være kommet i et “pengeskab”, jeg skulle finde koden til hver dag, når jeg skulle “ind til den, for at komme den på” – FOR SÅ GOD ER DEN…

Jeg har allerede pippet om den på bloggen

FLASH-NUDE (fluide)

I har set mig bruge denne foundation på Instagram – i to farver – 02 henover sommeren og 01 nu. Jeg er vild med den. Leder I efter en foundation, der “smyger” sig på huden, og holder flot hele dagen?, så er det denne… Kommer i 6 farver og er lige på trapperne. Prisen er kr 340 for 30 ml.

FILORGA Pore-Express

Dette er en af de bedste primere/skønhedsBOOST”s, jeg har prøvet. Den er så god, og jeg ved ikke, hvad jeg dog skal gøre, når den er brugt op. Den har reddet min hud et utal af gange. Den dæmper rødme – og mindsker porerne, og gør en foundation meget flotTERE…

Den er også på vej ud i butikkerne NU. 30 ml kr 300

Pudderet har jeg givet til en veninde, der elsker et mat, perfekt look, og hun siger, at den er bedre end alle andre hun har prøvet. Det er virkelig mange, så thumbs up herfra til den; Filorga Beautifying pris kr 340

På hylderne uge 43

Og det er i den kommende uge. Er I klar til Filorga-særlige sager???

Jeg vil sige tak for tilliden med hensyn til jeres køb af øjencremen, jeg skrev om fra Filorga. Jeg har udelukkende fået positive henvendelser efter I har købt, og I er gået igang med cremen. Det gør mig så glad, for jeg ved godt, at det er dyre sager – og at det handler om prioritering og tilvalg af produkter, der SKAL gøre en forskel. Alle disse særlige nyheder er værd at finde derude på hylderne. Gå evt i Magasin eller Matas og spørg om hjælp, få en prøve, bed ekspedienterne fortælle om nyhederne, og find ud af om de har relevans for DIG.

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>