Særlige produkter fra Ole Henriksen

Særlige produkter fra Ole Henriksen

Det er ingen hemmelighed, at vores Nationalskat(tebasse) Ole Henriksen laver gode produkter. Jeg vil lige dele nogen af dem med jer. Atter vil jeg fortælle om dem til inspiration – til juleønskerne – til selvforkælelse – til julegaverne.

Servietterne

Jeg starter med servietterne. For de er lige til at gå til. Har man prøvet dem een gang, bliver de med garanti genkøbt. Jeg har alle tre varianter herhjemme – altid. Jeg får dem ikke af firmaet. Nej, jeg køber dem selv, når de er på tilbud. Senest til kr 89 i Salling, har jeg skaffet dem – yeah. Nogle gange køber Jan dem også til mig i lufthavnen. Jeg er fan af alle tre til hver sin tid;

  • orange, når jeg vil have en serviet, der “lysner” og renser med en frisk fornemmelse
  • grøn, når jeg vil have en serviet, der kan skrubbe og virke energiboostende med eucalyptus
  • pink, når jeg vil have nærende behandling, der også kan bruges på øjnene. EN serviet, der beroliger og er så dejlig (min favorit, hvis jeg SKAL vælge)

Blå serum, Invigorating Night Transformation gel

En dej let gele, der er skabt til at arbejde sammen med kroppens naturlige reparationssystem. Indeholder et koncentrat af AHA, der hjælper huden til at se mere jævn og klar ud. Vitaminer og planter hjælper med at gennemfugte de dybeste hudlag, mens overfladen udglattes og forfines. Huden bliver synlig mere fast og glat med mindre synlige porer. Bruges om nattten under natpleje. Et produkt, der synligt skaber resultater. Hvis I vil prøve eet Ole H-produkt, så køb (eller ønsk jer) denne. Der er resultat efter et par uger – ganske tydeligt. Kr 495 (og fås i gaveæske lige nu)

Så skal der hygges

Hygge HydraClay Detox Mask er en rigtig rar maske. Den er med sin unikke fusion af kaolin og olier en maske der renser huden grundigt i dybden samtidig med at huden fyldes med vigtig fugt. Den er svagt lyserød, og har en dejlig beroligende effekt. Selvom der er kaolin i, tørrer den ikke op, så det gør nas. En rigtig fin gaveidé er denne Ole Henriksen hygge maske. Kr 320 (find den evt, når der er tilbud. Jeg købte den, da der var minus 20% på Ole H i Magasin).

Slutteligt skal I lige se mit OLE HENRIKSEN favorite produkt

Jeg har ikke mere tilbage. Jeg ønsker mig den i julegave. Det er en af mine yndlings serummer, fordi den gør jobbet og på sådan en rar måde. Det giver et fantastisk powerboost af C-vitamin til huden, at bruge denne serum HVER DAG – om morgenen – under dagcreme – eet pump (er nok til ansigt og hals). Truth Serum er en beroligende serum, der arbejder med linjer og rynker samt forhindrer yderligere skade. Fyldt med antioxidanter, der virker som skjold mod udefrakommende forurening. Indeholder  fugtbindende ingredienser, der sørger for, at huden er velnæret og beskyttet. Denne lette serum absorberes øjeblikkeligt. Kr 495 

PS: Ole H ved ikke, at jeg skriver dette, og ser det nok heller ikke, men jeg vil så gerne bakke ham op, for jeg hører rundt omkring fra jer, hvor meget I elsker ham, og jeg hører, at hans hudpleje og hans GODE RÅD, gør en forskel for jer. YEAH – I love Ole too…

Glædelig jul og ønsk jer endelig Ole Henriksen produkter, hvis I ikke allerede er hooked, så bliver I det.

Møs fra Ibbe

2 Comments
  1. Elsker også OH 😘
    Har du prøvet Instant Transformation Lemon Facial Peel?? Det er mit yngligsprodukt 🤗

  2. Han laver nogle skønne sager… Jeg er vild med hans 3in1 melting cleaner, det er ren renseluksus ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.