Særlige serier bla Molton Brown, Rituals og Sard

Særlige serier bla Molton Brown, Rituals og Sard

Som jeg skrev i mit ærlige indlæg (høhø), så er nogle serier bare federe end andre. Ingen af disse serier er specielt “gode ved mig”. Forstået på den måde, at jeg ikke har noget forhold til dem, der står bag (hverken PR-mæssigt eller personligt). Jeg har aldrig mødt dem. Jeg er aldrig blevet inviteret til events med dem. Det er bare særlige serier, som jeg selv har købt produkter fra igennem mange år.

Sådanne serier*** findes også herinde. De her serier er helt særlige;

  1. Molton Brown – fordi deres håndsæbe er så lækker og velduftende
  2. Rituals – fordi de har de skønneste bademousse’er og duftpinde
  3. Sard – fordi de har så god en deodorant og fugtmist

Jeg vil lige flashe nogle af deres produkter for jer, og samtidigt fortælle at jeg først for nyligt har fået kontakt till PR-folkene bag Molton Brown og Rituals, men ellers aldrig nogensinde har hørt fra dem (med Rituals er det en kende fjollet, da jeg var en af de første bloggere herhjemme, der anmeldte deres duftpinde…)

Molton Brown

Jeg køber næsten alt mit Molton Brown i lufthavnen (gennem Jan) – eller hos Magasin online, når de har Goodiedays. Vi køber håndsæbe, håndcreme, bodyshampoo og bodylotion. Vi bruger det herhjemme, og jeg bruger det til gaver. Jeg synes, at kvaliteten af håndsæben er helt særlig, og jeg elsker duftene. Det er luksus for os,

Pomegranate & Ginger Handlotion and Handwash er det seneste Molton Brown, vi har stående. Det er en af vores favoritter sammen med Rhubarb.

Sard

Sard er en dansk serie made by Charlotte. Serien indeholder nogle perler, som jeg ALTID har herhjemme, og selv køber. Det er Rose Water Elixir og deocreme.  Sard lip balm og håndcreme har jeg fået sendt til test. De er også rare. Virkelig anbefalelsesværdige. I kan roligt købe Sard. Produkterne er ofte multifunktionelle. Det er jeg fan af. Den aluminiumfrie deocreme dufter af white musk, og den er mild og god. Tjek den ud.

Rituals

Denne serie fik jeg ved en event hos et PR-bureau. Jeg har så mange Rituals.produkter herhjemme, som jeg køber i Magasin eller i Rituals i Frb.Centret.

Rituals of karma shower foam, selvbruner og bodycreme med lidt shimmer er en sommer-serie. Jeg plejer af bruge Happy Buddha-serien eller Sakura. Det har været skønt at prøve noget nyt, og bliver serien fast i sortimentet (?), køber jeg gerne Rituals of karma – især pga den dejlige duft.

“De her serier”***

Med det mener jeg bare, at vi bloggere godt kan være en kende farvede af, hvilket PR-bureau og hvilket firma, der forkæler os. For mig finder forkælelsen sted med produkter. For andre med betalte indlæg etc.

Jeg har forsøgt på – hele tiden – som beauty-blogger – at vælge at skrive om MINE favorit-produkter og vælge ud fra hjertet. Det kan jeg gøre, fordi jeg ikke tjener penge herinde. Jeg kan skrive om lige præcis det, jeg vil, hvornår jeg vil, om jeg vil, men er da også  HELT ÆRLIGT farvet af, hvilke mennesker, der er bag ved produkterne. Det står jeg altså ved. Hvis de behandler mig respektfuldt og værdigt, så er der nemmere adgang til omtale på min blog. Sådan er det altså bare. Punktum.

Produkterne kommer DOG ALTID FØRST. De skal være gode for at komme herind, have en historie, effekt etc. Thats #1.

Det er vigtigt for mig, at dele dette med jer. Transparent blogging er bedst for mig.

Giver det mening???

1 Comment
  1. hej for mig betyder det også meget, hvordan de mennesket som laver og sælger produkter OG historien om deres produkter er mega vigtige for mig. du har en dejlig blog! ☺️👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>