Selv i gråvejr skinner solen

Selv i gråvejr skinner solen

Nu tror I, at hippien Ibbe taler og leger guru. Det gør jeg ikke. Jeg mener bare, at vi skal huske, at færdes vi ude i sommeren og dens skiftende dagsformer, så skal vi huske solcreme. Det er ret enkelt.

Om I bruger Derma solbeskyttelse (hvor spf 15 igen i år er blevet BEDST I TEST) eller Soleil Toujours spf 30, det finder I selv ud af, hvad der passer jeres hud og mening bedst.//

Men I skal bruge solbeskyttelse. Solen gemmer sig godt nok bag skyer, men den har jo SUPERPOWER, så jeg kan love jer for, at strålerne rammer os..//

Clarins’ BB creme i farven LIGHT

Reminder

Dette skriv blot som en kærlig reminder. I bruger lige hvad I vil, men I bruger nok af det, og I sparer ikke på sagerne, – VEL????

Om I køber solcremer i Lidl eller på apotekerne, det er op til jer, men brug solprodukterne – også på gråvejrsdage – hvis I er i solen/skyerne…

Jeg bruger solbeskyttelse HELE ÅRET i ansigtet og på mine hænder. Når jeg er sådan en hundeglad type, så elsker jeg at være ude i livet på alle dage – regn eller sol – skyer eller hagl. Jeg elsker bare UDENDØRSlivet med hund.

I ansigtet bruger jeg primært BB og CC-cremer, og den mest benyttede er Clarins’ og lige i rø… af den kommer Nimue’s.

I troede lige, da I læste overskriften at jeg ville spille violin og tale om, at vi skal være glade, selv om det er skyet, men næ nej…

Jeg vil blot huske OS på, at solbeskyttelse også skal på i gråvejr.

Stort møs og god dag og sommer til jer

Ibbe

PS: Jeg har lige talt med min far og min fars kæreste TOVE, og hun er simpelthen så sej. Hun skal allerede hjem imorgen. Hun er så klar til at komme hjem, og komme tilbage til livet – stille og roligt – livet med min far og alle deres kære i Esbjerg. Så er jeg tryg, og har det dejligt på Frederiksberg, når jeg ved, at de er glade, de TO og lykkelige. Jeg er så glad og lettet. Tak for alle jeres søde tanker til Tove (dette er især til alle jer på Instagram)…

2 Comments
  1. Så godt at det går godt med Tove❤️❤️🌺🌺og jo det er vigtigt for alle heste piger og hundeejere især husk solcreme..min favorit er enten Avene faktor 50 eller Melissa faktor 30 .. håber det bliver en god sommer så vi får brug for solcreme 🌞🌞🌞🌞🌺🌺🌺🌺🍀🍀🍀 kæmpe knus til dig og ville også ønske du kunne komme og besøge os…du er bare så livsbekræftende ❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.