Sensai palette og øjenbryn

01 Shiny Foliage

Reklame

Sensai palette og øjenbryn

Så er de her endelig. De har været længe ventet, især øjenbrynsblyanten – for den er virkelig unik. Øjenskyggerne er også flotte og nemme at påføre, men øjenbrynsblyanten OH LORD…

Eye Colour Palette

Her er tale om en øjenskygge palette med fire fine og naturlige nuancer skabt til at genskabe silkens uendelige udtryk. Det er Sensai’s hjerte.

Inspireret af shironeri, som er en speciel proces, hvor silke vaskes og bleges for at opnå den klareste nuance af ren hvid silke, før man tilføjer kernefarven, der med sine lyskorrigerende egenskaber virker som en base, der dæmper træthedstegn

Det fintmalede, silkeagtige pudder øjenskyggen består af muliggør en præcis farvepålægning med farver, der spænder fra mat til shimmer i kombinationer, der fremhæver øjnene. Der er fire paletter i serien;

01 Shiny Foliage

02 Night Sparkle

02 Night Sparkle

03 Petal Dance

03 Petal Dance

04 Frosty Twilight

04 Frosty Twilight

Hver palette tager udgangspunkt i en neutral farve for at kunne skabe det fineste look. Sensai-entusiaster har ventet længe på denne, og jeg kan sige, at den er så dejlig at arbejde med. I har set mig bruge den på Instagram. Jeg har farve 02 og 04. Flotte flotte farver at arbejde med. Jeg er dog typen, der er mere til lilla og kolde farver generelt, men når jeg er all in med varme toner, så er det total luksus at bruge Sensai’s nye paletter til øjnene…

Pris Kr 514,95 fås bla i Matas //online

TIP: De lyse farver i begge af mine paletter har jeg brugt ofte, for det er nogle af de smukkeste lyse, jeg har set. Kan I huske, jeg skrev om Esssence skyggen? Den er også dejlig, MEN MAN KAN MÆRKE FORSKEL på kavlitet og holdbarhed og FORFINELSEN af de lysende pigmenter. Sådan skal det altså også ved ved PRISFORSKEL i den kaliber – BUM.

Øjenbrynsblyanten er lige mig

Den er så nem at arbejde med, og den fås som refill. Det kan jeg lide. Jeg har brugt farven Taupe Brown. Den findes i tre farver; Dark Brown, Warm Brown og Taupe Brown. Prisen er kr 279,95 og så kr 150 for refill’s. Smart jep…

Blyanten har en ovalformet stift med en blød og pudderagtig konsistens. Den er nem at påføre, og så holder den hele dagen (uden at tvære ud). Jeg skal have med den der hedder Dark Brown også – så køber jeg bare en refill og skifter mellem om jeg vil ha lysere eller mørkere bryn.

Det er den øjenbrynsblyant som flest har kommenteret på Instagram “den ser så dejlig nem ud at bruge” + “så flot en naturlig farve” + “hvor og hvordan kan jeg få fat i den?”

Kære venner NU kan jeg sige – endelig – at den er bla hos Matas ONLINE…

TIP:

Refil kan som sagt købes separat. 3 nuancer. Hvis produktet ikke kommer ud, og en kliklyd høres, når der skrues på skaftet til højre, er det forbi, at produktet er opbrugt.

Når en ny refill skal anvendes, skal den indsættes i pilens retning som vist. 
Hold på enden af eyebrow pencil og drej til højre, så 2 mm af stiften kommer ud. Ta daaaaaa

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>