Sephora har sagerne

Sponsoreret

Sephora har sagerne

Jeg vil præsenterer jer for et udvalg af sådan lidt “anderledes” produkter end L’Oréal og Matas striber. Fordi vi gerne må lege i denne jungle, og fordi vi gerne vil prøv nyt og noget “anderledes” – mange af os.

Nogle af produkterne er mest til de unge, men hey, jeg har faktisk unge læsere – og jeg har også deres mødre. Nogle af produkterne kan købes i selve Sephora-butikkerne, andre vil kunne fås online, så linker jeg til dem.

Er I klar?

Lækre sager, der er helt unikke

Dr.Jart DERMAclear Micro Milk Peel + Micro Pad – super populært peel-produkt, der er genial, til alle der ønsker hudforbedring NU. Varm anbefaling herfra. Læs om serien på Serphora.dk.
Dr.Jart Porecting Solution Bubbling Charcoal Sheet Mask – sjov sheetmaske, der er sort (af kul) og bobler løs, skummer. Åh, den er sjov at give i gave. Find den.
TooCoolForSchool Pumpkin purifying 24k mask – guld masken, der vil være et hit i mange adventskalendre. Det er en maske i guld (farvet), der renser huden, tørrer op, så masken kan trækkes af. Så sjov.
Erborian Cooper Glow fast pudder, har den finest farve. Denne pudder har jeg brugt med stor glæde, og jeg har anbefalet to af jer, at få fat i den i Sephora, som også har den online. Den er magisk og kan bruge alene over hele ansigtet eller som let bronzer. Huden får den flotteste udstråling.
Nudestix er et canadisk brand (skabt af en mor med to unge teens), der kan noget med blyanter. Kig forbi deres hjemmeside, og se deres bud på, at makeup skal være ubesværet og “cozy” at lege med. I kind of love their message.
Nudestix Magnetic eyecolor #angel og Nudestix eyebrow pencil and gel er på fotoet. Med hvert produkt følger den lille sort box, med indbygget spejl og blyantspidser – samt produktet. Priserne er cirka 220 – og det er produkter, der er super dejlige at arbejde med. Især et hit hos de unge, der er trætte af flawless looks, hvor makeup er som rocketscience… Tjek Nudestix ud…

Skinfood Royal Honey Essential Queen’s cream – endelig er Skinfood i Danmark. Tjek serien ud, når I er i Sephora. Den er så herlig. Jeg har købt deres masker, og de er super. 109 kroner for 90 ml Vandmelon maske. YES.

Øverste foto

Sephora fire portions maske blue clay mask
Sephora Instant fugt creme med hyaluronsyre 100 ml
Sephora Blush to go Stick 03 Miss Spicy
Too Faced Hangover 3 In 1 primer og stetting spray med probiotiske ingredienser, kokosvand og aloe vera

Guerlain

Guerlain finder I hos Sephora. De har en parfume, jeg bruger. De har en BB creme, jeg er tosset med, og de har nogle af de mest lækre cremede læbestifter på markedet. Opsøg Guerlain, hvis I vil have luksus og kvalitet.

På fotoet ses Guerlain kiss kiss matte læbestift i farven M 330 Spicy Burgundy

Har I prøvet produkter fra Makeup Forever?, mange makeup-feinsmeckeres yndlingsmærke? Jeg har lipgloss’er, matte læbestifte og foundations fra Makeup Forever, som jeg er stor fan af.

På fotoet ses; Makeup Forever Artist Liquid matte 207 (pink) og 401 (rød)

Inspiration

Jeg håber, at I er blevet inspireret til at hoppe ud i noget nyt. Kig endelig forbi Sephora, når I spotter dem derude. Opsøg hjælpen i butikken. De er trænet til at være serviceminded. Så kræv det. Få hjælp og inspiration. Jeg er altid heldig, når jeg besøger Sephora i Frb.Centret. De er dygtige til at inspirere mig, hjælpe mig. Det har en Ib også brug for, for husk på, jeg er bare ligesom jer <3

Knus fra Ibbe, pas på hinanden og kys en du elsker på kinden lige NU

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>