Sephora news 2018 – udvalgte sager

 

AD

Sephora har nye gode sager på hylderne nu

I spørger mig ofte, om jeg vil opdaterer jer på nyheder derude, der bare er fede. Her er nogle af dem – fra Sephora – til inspiration. De fleste fås online, og så har jeg sat link ind – som hjælp…

Yttp (youth to the people) Kale+Green tea spinach vitamins superfood face wash – smuk grøn, skummende vaskegelé til ansigtet kr 250

237 ml med pumpe – lækker skum – dufter himmelsk – renser perfekt. Jeg er vild med denne her vaskegel, og er igang med min anden. Serien YTTP er en hypet serie, som faktisk har noget at byde på. Læs mere om den på hjemmesiden.

White peach 12 skygge-palette

Nye Too faced-paletter – se lige de her to (jeg ønsker mig WHITE PEACH)

Too faced Just Peachy matte er også vidunderlig, men minder mig om tre andre paletter, jeg allerede har, hvor imod White Peach har nogle glimmer-frækkerter, som jeg har leget med hos Sephora, og dem er jeg forelsket i.
De koster kr 370 – og jeg forestiller mig gode konfirmationsgaver ved valget af en af dem…
Too Faced Peachy cream palette

 

Foundations on a mission

Nars Natural Radiant Longwear Foundation 30 ml i farverne Salzburg og Santa fe – findes i 33 farver. Bruges hvis I elsker en meget let flydende foundation, der dækker HELT. Wauh, den kan dække – og HOLDE HELE DAGEN. Her er det muligt for alle at finde en farve, for det kan NARS. De er så gode til teint og tone – so to speak. Se dem alle på Sephora.dk. Kr 370

NARS foundation

OG Make Up for ever ultra HD perfector spf 25 blurring skin tint 30 ml farve 05 (lys/medium beige) og 09 (varm). Super naturligt look – så er det denne her. Wauh, jeg er glad for den. Holder også hele dagen, men dækker mere dewy og naturligt. I skal prøve denne her på.

Make Up For Ever Ultra HD foundation

Læbestifter – helt særlige

Pink collection fra Lipstick Queen her i farven GOOD CATCH – happy pink – matte og bløde. Så fine. Jeg så, at de havde fået både den NUDE og PINK-coll i Sephora i fredags.
Også Sephoras lip collection er derude til kr 85 stk og de er så fine. Jeg har fået den mørke farve 33 til test – og har givet den videre til min venindes datter, der elsker mørke læbestifter.
WinKy Lux-produkterne er nye i Sephora – men de er so last season på de sociale medier – for sidste år skulle “alle” have den læbestift m blomsten i…  Her i “farven” pink Flower Balm. Er de ikke nuttede?
#itsawinkyworld
Winky Lux
Lipstick queen

 SKINFOOD

Tomato Soup sleeping pack – toning – 88 ml – hvid creme – meget let – skøn natmaske, der giver fugt og gør huden stærkere. GOD PRIS, kr 105. Jeg elsker SKIN FOOD, og det er en serie, I skal hold øje med – især til unge…
Skinfood
1 Comment
  1. Åh skal på københavner weekend med yngste barnet., selvom hun slet ikke er til shopping, så tror jeg, at jeg insisterer på at have min sephora jomfrutur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>