Serum er nøglen til hudens velvære

Reklame (nogle er selvkøbt, nogle sendt til test)

Serum er nøglen til hudens velvære

FOR MIG er serum nøglen til hudens velvære. Jeg vil ikke undvære serum. Udover dem der er på billedet, har jeg mange andre…

For jeg er serum-freak. I ved det godt. Jeg har altid være serum-freak. I min Matas-tid lærte jeg at stor-elske serum, og min første egen serum, jeg købte, var Double Serum fra Clarins. Som ung brugte jeg Lancôme serum og Helena Rubinstein også. Dior var også indover, og en genganger ALTID var Estée Lauders Advanced Night Repair. Jeg vil tro, at jeg har testet/købt over 100 forskellige, så jeg vil mene, at jeg er rimelig erfaren og godt kendt i “dét terræn”.

Et tilbud

Derfor vil jeg tilbyde jer ANBEFALING AF EN SERUM. I kan skrive til mig i kommentarfeltet eller i en mail heidiankersen@gmail.com. Jeg ønsker blot, at I fortæller mig flg;

 • jeres huds tilstand lige nu
 • har I nogen allergener
 • hvorfor ønsker I en ny serum?
 • har I nogle præferencer af mærker?
 • skal den koste under 500 kr – eller må den koste over???
 • jeres hudtype

HVIS I skriver til mig, så lov mig, at alle mine ønsker er opfyldt, for så er det nemmere for mig at vejlede/anbefale en lækker serum

Om de otte på billedet (ved at klikke på navnet kan I se priser)

Clarins Double serum 50 ml (hurtigabsorberende gennemsigtig gel/olie) – ALLE hudtyper – god til voksen hud – + 25 år – meget drøj i brug. Dufter skønt. Indeholder både nærende og fugtgivende ingredienser.

Akademikliniken Pure Detox Energy 50 ml (mælkehvid letflydende creme, vandig) Collagenstimulerende – effektiv – fyldt med antioxidanter – god morgen og aften til alle hudtyper – især efter en “hård tid”, hvor huden har lidt – kan Pure Detix Energy give fornyet energi og udstråling til huden. Jeg er vild med den.

Ling hydra squalane 30 ml (transparent olie) – yndlingsserum til tør hud, der skal “pumpes fuld” igen. Virkelig effektiv plumper. Brug to pump morgen og aften. Prøv den, hvis I har tør hud. Den gør underværker med squalane fra Oliven bla…

Kiehls powerful-strenght Line-reducing Concentrate 12,5 % vitamin C + hyaluronic acid 50 ml (cremet og tør i det) dette er C-vitamin baskeren, der giver hudens overflade fornyet overflade. Den er ny og fremragende. Jeg har brugt min op, og den er en MUSTHAVE AGAIN…

Murad Rapid Age Spot correcting serum 30 ml (hvid og let i konsistensen, kølende) – denne har JEG ventet på længe – endelig har vi den herhjemme – dén der virkelig kan fjerne/mildne pigmentpletter. Jeg har allerede effekt blot efter små 14 dage. Den er en I skal prøve, hvis I døjer med pigmentproblemer… Skønneste konsistens – bruges morgen og aften.

Flere

Clinique Smart Custom-repair 50 ml (ferskenfarvet gel, meget lækker)  Skræddersyet behandling af pigmentforandringer, linjer og rynker eller slap hud. Smart kan det helt. Uden parfume og vild lækker konsistens. Hurtig resultat. Kender ingen, der har prøvet denne, der ikke bliver afhængig. Få en prøve derude, og mærk hvad jeg mener…

Kiehls hydra-plumping re-texturizing serum 50 ml  (hvid gel, super behagelig og et hit efter første påførsel) fugtbaskeren som mange unge 20-30 år vil elske – den er så rar og så er der lynhurtig fugteffekt – og plump-effekt. Jeg har set den virke på en ung veninde. WAUH. Hun er fan. Jeg også.

Sard essentielle no3 serum hyaluron booster 30 ml (nyhed fra SARD hyaluron gel – noget så lækker, dansk og dejlig) Nomineret til Danish Beauty Award i år – årets forbrugerpris. Prøv at læse om den. Denne serum kan så meget, og jeg er begejstret for den. Husk at bruge serum på hals også. Bruges morgen og aften – et til to pump er nok. Fermenteret plantebaseret hyaluron – HUA.

#serum #hvilkenserumpasserdig #jegkanhjælpe

2 Comments
 1. Har meget sensitiv hud.
  Og fedtet i T zonen. Med tydelige porer.
  Røde kinder
  40 år, så på vej til fine linier.
  Kender ikke så meget til mærker, men har været glad for dem jeg har fået fra GOODIEBOX.
  Det må ikke være dyrt 🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>