Serum til huden omkring øjnene

Serum til huden omkring øjnene, to anbefalinger

Der er to øjen-serummer, som jeg vil anbefale, hvis I vil det bedste for øjenomgivelserne. To produkter, jeg har fundet i Magasin. Det ene er fra den franske mærke Codage. Det andet er fra Elizabeth Arden.

Det er produkter, som jeg får positiv respons på, HVER gang jeg har anbefalet enten den ene eller den anden til venner, Jer der skriver til mig eller gamle kunder  fra min Matas-tid – (der stadig spørger mig “hva’ skal jeg købe til øjenomgivelser, der er trætte og rynkede?” – og andre produkter – de vil ha’ mine råd – jeg er taknemmelig).

Ingen af de to produkter kan fjerne rynker. PUNKTUM. Det de kan er at pleje intenst og fjerne skarpheden, tristheden, det tørre look, som tørre rynker omkring øjnene kan give. De gør det begge meget hurtigt. Cirka efter en uges brug er der synlig effekt. Efter fire uger synes jeg (og de andre, der har meldt tilbage efter anbefalingen), at jeg ser friskere ud, at rynkerne er tydligt mindre skarpe og gløden er vendt tilbage til den tynde, fine hud omkring øjnene.

Hvis du går op i – hvis du prioriterer friskhed, glød og glathed omkring øjnene, er min anbefaling, at du køber enten Elizabeth Ardens Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum 60 stk (netop nu på tilbud HER) eller CODAGE SERUM NO. 11 EYES ANTI AGING SUPREME 15 ML. (der netop nu er på tilbud HER)

En af mine yndlings skarpe blogkolleger, who knows her shit, har anmeldt Codage Serum 11 HER, tag et kig forbi.

Lige nu bruger jeg selv Ceramide kapslerne, og jeg elsker dem. I foråret og sommeren har jeg brugt Codage No 11. Jeg går ikke op i rynker, næ – men jeg går op I, at mit spejlbillede passer til mit indre – min indre glæde. Når de fine rynker omkring øjnene er velplejede, ser jeg sgu bedre ud …

Hvad gør du mht øjenpleje? Hvilke tricks bruger du for at se bedst ud – ud omkring og af øjnene???

085805081287         3760215870221

#codage #elizabetharden #debedsteøjencremer

2 Comments
  1. Til dagen bruger jeg enten Estee Lauder Time Zone eyes, Vichy idealia eller EA nyeste, den mod stress som er mere af en gel-creme (hvid tube). Til natten uden silikone, den grønne fra kiehls, tyk og meget fugtende, eller den fra nilens jord, som desværre begge er i krukker, men meget fugtgivende og lækkre.

    Jeg kan også lide ceramide kapslerne til øjnene, men de er lidt dyre for mig, og så synes jeg det er lidt, well, ikke hurtigt nok at pille med de kapsler. Nogle gange skal det gå stærkt og så kommer jeg til at fumler rundt med dem, og så får jeg lidt fnat, fordi de er alt for dyre for at gå i vasken eller, gisp, i toilettet (sorry men det har sket, vi har et toiletsæde som seriøst er dumt designet, trods at det er lukket er der en perfekt vej ned i vandet fra bagsiden der hvor det sidder fast og det er præcis der alt falder når man taber noget fra hylden over toilettet). Nå det blev vist en novelle det her?

    1. Ved du hva du har ret – de er trælse men de er altså besværet værd sys jeg – og jeg er vild med følelsen at stå og vride og presse og gøre noget så dyrt og svært for sig selv – især med kognitive vanskeligheder som jeg har – kan du se det for dig? Hahaha I love når det lykkes

Leave a Reply

Your email address will not be published.