SG79 STHLM – ny svensk kult duft

Brandstore_SG79 STHLM

SG79 STHLM – ny svensk kult duft

Kunst og parfume i skøn forening – duftene relaterer til minder – hvor vi skal selv danne os et indtryk med vores sanser…

I ved sådanne nichebrands pirrer min nysgerrighed. Jeg har set dem hos Magasin Online. Da en af mine veninder sendte en sms; “har du også købt SG79 2’eren fra Sverige”? Tænkte jeg, “Nårh, hun er nok lidt skidtmads”. For jeg anede ikke hvad hun talte om. Så jeg Googlede, og fandt svaret. Hun havde købt SG79 N02 i Magasin, og hun fik så mange komplimenter for den. Så jeg måtte afsted, og snuse til dem alle tre…

“Inspireret og illustreret af billeder fra Stockholm, taget af Dawid’s subtile kunstfoto  – og fortolket af franske parfumører.

”Vi ser på dufte, som en form for kunst, hvor det er op til den ’som ser’ at sanse og forbinde med minder og eventyr.”

Jeg læste HER, at fotografen har samme favorit, som jeg har. Jeg læste også, at Dawit ser Parfumør-kunsten, som lignende kunstart som fotografering. Det giver mening, synes jeg. Det er et kunstnerisk håndværk. At forbinde de to er da genialt. To kunstformer mødes, og der opstår noget nyt, anderledes og moderne.

LIDT OM DE TRE:

NO 1. En moderne EDP med friske noter. Duften åbner med en blanding af appelsin, pink peber og kardemomme. Hjertenoten består af ingefær, muskatnød og koriander. Basenoten er harpiks, citron og tiare blomster. Jeg synes, at den dufter af syrlige colaflasker (slik). Så lækkert.

NO. 2. En duft med lette noter. Duften åbnes med frisk mandarin, grapefrugt og harpiks blandet med saftige solbær. I hjertet er der rose og magnolia kombineret med koriander og sort peber, som giver et krydret strejf. Topnoten er en sensuel kombination af patchouli, tonkabønner og grapefrugt. Dette er min favorit. Så min veninde havde ret.

NO. 3. En fræk duft med varme undertoner. Duften åbner med noter af citron, ingefær og appelsin. Hjertenoten er æble, appelsinblomst og grøn te. Basenoten er cedertræ, transparent træ og rav. På Jan dufter denne feminine, varme duft så lækkert. På mig er den ikke god.

KÆRE venner, hvis I vil dufte “URBANish”?, så skal I svinge vejen forbi Magasin eller Stylebox by Matas – (ja eller Sverige da). Få en prøve. Prøv den på. Giv den i gave til en der har alt og går op i æstetik, kunst og storby liv. Vælg en af dem. Gør noget nyt og forfriskende. Giv noget der ikke ligner det alle de andre har – og giver. Priserne er gode, 15 ml kr 245, 30 ml kr kr 395 og 50 ml kr 595. Den findes også i en gaveæske med alle tre parfumer i til kr 595 – lige HER (hvor der er 25%!!!). Genial gave idé.

No1frstasidan_srcset-large No2frstasidan_srcset-large No3frstasidan_srcset-large

4 Comments
  1. Ja, jeg har duftet til dem og de er så skønne, tak for at huske mig på det, så kan de komme på min ønskeseddel, især no 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>