Sikke en glød

Reklame

Sikke en glød

Aldrig har I rost min hud i sommertiden, som når jeg kommer denne pudder/foundation på. I er da helt vilde. Det er jeg også. For det er DEN BEDSTE pudderfoundation med faktor, jeg har brugt. I er også glade for den, og mange af jer har allerede været online og shoppe løs. Juhuuu, fedt I kan lide det, jeg bruger. Det gør mig glad indeni…

Silky Bronze Sun Protective Compact SPF 30

En herlig pudderfoundation der beskytter huden mod UV-skader. Den dækker pigmentforandringer og giver mathed samt giver en smuk jævn hudfarve – EN SMUK GLØD – sommerfriskhed til huden MED BESKYTTELSE.

Den kan benyttes alene for at give et naturligt semi-mat look – evt med makeupbørste – eller sammen med vand for en frisk mat finish ( med den medfølgende svamp). Teksturen er meget let og delikat.. 
Findes i fire farver. 

farve 03 MEDIUM

Anvendelse
Påføres efter make-up base med en tør svamp/eller pudderbørste (som jeg gør) for naturlig semi-mat finish eller med våd svamp for en frisk mat finish.

Jeg kender til tre farver: LIGHT – MEDIUM SC03 – NATURAL 02 – jeg bruger MEDIUM SC 03 (har hørt der også findes en mørk SC 04)

Her kan I se alle farver;

Jeg lovede at skrive om den herinde, så alle dem på INSTAGRAM ikke bare får alle tips’ene høhø

Knus fra Ibbe

PS: Den forhandles ONLINE hos Matas og i Magasin.

5 Comments
  1. Hvad var det for en du brugte forleden som gav et meget naturligt look…. synes det var en der hed noget med neutral?

Leave a Reply

Your email address will not be published.