Silky Touch Eye Shadow fra Nilens Jord

IMG_1447

Silky Touch Eye Shadow fra Nilens Jord

Jeg har prøvet Silky Touch Eye Shadow’s af i en måneds tid. Jeg fik tre farver tilsendt. Jeg er blevet afhængig. Jeg har ledt efter skygger som disse, der både kan bruges med “klør fem” og applikator/pensel. De sidder perfekt hele dagen. De hverken klatter eller “gnatter”. Når øjenskyggen er lagt på om morgenen sidder den hvor den skal resten af dagen. Den lyse #142 har jeg bla brugt som highlighter, og som øjenbrynsløfter.

Silky Touch øjenskygger fra Nilens jord har en let “mineral-tekstur” med en smuk silkeblød og let lysende finish. Farverne kan blendes og tones i en uendelighed. Især med applikator. Uden gnatværk. Nemt for alle.

De kan påføres med en pensel eller også med en fugtig applikator for en mere intens farve. De indeholder plejende E-vitamin. De er parabenfrie og parfumefrie. Alle kan lærer at elske at bruge øjenskygge med de her små perler.

DER FINDES NI FARVER: #140 Soft Lavender #141 Lavender #142 Pale Rose #143 Silver #144 Dusty Grey #145 Soft Blue #146 Gold #147 Soft Cobber #149 Cobber

De er på Nilens Jords webshop nu. De er i butikkerne fra 1.marts.

Kr 135 pr stk.

Lov mig at tjekke dem ud hos den nærmeste Nilens Jord-Forhandler. Mærk kvaliteten. Se farverne. Forestil dig, at du har dem på.

Måske er Silky Touch Eye shadow også lige dig. Jeg giver seks stjerner ud af seks mulige til Silky Touch Eye Shadow fra Nilens Jord.

BONUSINFO: De sidder også flot på 44 åriges runkne øjenlåg. Jeg prøvede dem på en 14 årig i sidste uge, og det var ligeså smukt  – som på mig. Badabum! Nilens Jords har lavet en kæmpe succes med de her øjenskygger. Jeg skal også ud i butikkerne. For jeg må bare eje #140 Soft Lavender og #146 Gold. Jeg sparer op. De er meget drøje i brug.

 

Farverne #141 #142 #144

 

 

2 Comments
  1. Hvor lyder det godt, med en øjenskygge der bliver siddende hele dagen, og så til en fornuftig pris 🙂 Tjekker lige farverne når jeg kommer forbi Matas, måske der lige skal laves et lille køb 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.