Hvis I skal have en ny mascara

Eyeko, Idun Minerals og Comfort Zone

Sponsoreret

Hvis I skal have en ny mascara

Januar kaster ikke meget guld (cool cash) udover os. Dog kan det være I har fået dejlige gavekort, der ligger og brænder i pungen. Det kan også være, at I bare gerne vil forkæle jer selv – med en lækker ny mascara.

I hvert fald vil jeg gerne dele tre skønne mascara’er med jer. I skal vide de findes.

Idun Minerals GULL

God volume mascara til lange vipper. Jeg synes, at vipperne skal have en vis længde, før den kan give den optimale volume. Er vipperne lange, så kan den give den mest perfekte volume, jeg længe har oplevet. Varm anbefaling af GULL mascaraen fra Idun Minerals til især jer med lange vipper – enten by birth eller med vippeforlængende serum.

God børste – flot gyldent hylster – semihurtigtørrende.

Idun Minerals GULL classic volume care 9,5 ml koster kr 179 (købes bla i Matas online)

Comfort Zone Essential

Her er den mascara, jeg har vist flest gange på IG, som I har spurgt flest gange til, og mange af jer også har købt. I er enige med mig. Det er en super god mascara til ALLE typer af vipper – lange eller korte – tynde eller tykke vipper. Den er god til at gribe om vipperne og give en flot struktur. Den giver naturlige vipper.

Silikonebørste med et godt grib (engelsk ord) – sort hylster – semihurtigtørrende

Comfort Zone ESSENTIAL MASCARA 10 ml kr 195 (kan bla købes på Comfort Zone’s egen hjemmeside)

Eyeko Lash Alert

Korean beauty mascara fra England made in Sydkorea. Hvert produkt indeholder en cocktail af naturpræparater, der er styrkende for vores vipper. Første ”zero-waste squeeze” mascara tube som aldrig tørrer ud. . Vandfast formel. Lash Alert Mascara giver vipperne volume og længde. Vækstfremmende.

Buet børste med godt grib (engelsk ord) – blå tube – hurtigtørrende

EYEKO Lash Alert 8 ml kr 180 (købes bla i Matas)

Hvilken skal jeg vælge Ib?

Vi har talt om det mange gange. Dyre mascaraer, billige mascaraer, extensions??? What to do?

Jeg siger, DO WHAT MAKES you og din pung happy. Find en gylden middelvej. De her tre mascaraer er alle i mellemprisklassen, og alle af høj kvalitet.  Jeg håber på, at I kan finde dén, der passer til jeres vipper, ved at læse min anmeldelse.

Kan jeg hjælpe jer på anden vis med valg af ny mascara, så spørg mig endelig venner.

I skal helst skifte jeres mascara ud hver 3.måned. Gør I det? Det er en god idé.

Sparetip: Husk at dreje/skrue mascaren op og i. Hvis der kommer luft ned i åbningen tørrer den hurtigere ud og kan få tilført bakterier. Dvs træk den ikke op og pres den ikke ned i; drej/skru den op og i…

God weekend venner

Fra Ibbe

3 Comments
  1. Den med at skrue er også ny for mig, det vil jeg indføre. Jeg skifter ikke hver 3. måned, da jeg kun bruger mascara ved særlige lejligheder. Det vil sige nogle gange har jeg kun brugt den 1 gang på 3 måneder, så håber det er forsvarligt at bruge den igen derefter. Til gengæld går jeg efter små prøvestørrelser når det kan lade sig gøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>