Skal jeg sætte løbenummeret bag på scooteren?


Picture

Egentlig havde jeg tænkt mig at skrive til Scleroseforeningen og Femina.
Jeg gør det ikke.
Jeg ville have spurgt om de accepterer hjul som ben på på søndag, når jeg skal med til Feminaløbet.
Jeg tør ikke spørge.
Tænk hvis de siger nej.

Så jeg gør det bare.
Jeg tager scooteren med.
Jan pakker den i bilen.
Dumper mig og scooteren – og henter os igen, når vi vil hjem.

Det er så latterligt.
I mit eget hoved i marts løb jeg løbet
I mit eget hoved i april luntede jeg løbet
I mit hoved i maj gik jeg løbet
Idag triller jeg løbet og går løbet på søndag

Latterlige sclerose
Jeg hader dig idag
Jeg hader at mine forventninger om mulige muligheder
bare bliver smadret uden varsel af pissedejligt sommervejr
Mine ben har været frække et par uger
Det er kommunikationen
De tror de går, de tror de går godt og hurtigt
men de er tunge og træge og tarvelige
Hvert skridt gør naller
De vil gerne gå
De vil gerne løbe også
De kan bare ikke få det kommunikeret helt op til hjernen

Latterlige sclerose
Jeg hader dig idag

Er der plads til mig på scooteren blandt alle de skønne kvinder?
Er der plads til hjul i blandt deres lækre ben?
Må man gerne tude lidt når man triller?
Jeg tuder i hvert fald nu
Øv

Hvor skal jeg sætte mit løbenummer fast?
Foran på brystet som de fleste 
eller
bag på scooteren?

Jeg er i startgruppe 7
Maxhastigheden på min scooter er HARE (eller 11 km)
Så de forreste i feltet skal virkelig passe på
Jeg kunne godt trille hen og overhale dem alle

Et sidste spørgsmål til jer, 
hvis du var mig – ville du så rejse dig fra scooteren lige inden målfeltet?
Ville du så gå over stregen? 
Er det at gå over stregen at rejse sig lige der?

Jeg har ikke deltaget ved sådan nogle løbearrangementer 
siden jeg blev syg i 2000
så jeg spørger bare
Hvad ville du gøre?

#femina 
#feminaløbet
#kyssclerosefarvel

15 Comments
 1. Du skal være stolt af at du har samlet så mange penge ind.
  Du skal være stolt af dig selv og rette ryggen. Du skal da bare tage din scooter med. Det kan de da ikke sige noget til Heidi.

 2. Hvor er du sej Ib <3
  Må indrømme jeg sidder her midt i min eksamen og fælder en tåre midt i klasseværelset.. For hold op hvor er du SEJ ! Min topfart på mine ben (også i HARE) er 8 km, så jeg løber gerne med dig hvis du lover at sætte den ned i gear 😉
  Jeg synes det er flot du deltager alligevel ! Jeg skal selv løbe Alt for Damerne løb i juni men skulle jeg løbe på søndag ville jeg løbe med dig for at vise min opbakning. Sikke en frontfigur du er ! Du kan være STOLT af dig selv ! 🙂 <3

 3. Elena kom og løb med mig – gå ved min side skatte. Fem km gåtur hånd i hånd og hjerte

 4. Jeg ville gerne Ib, men ci er til barnedåb i Jylland hele dagen ! 🙁 ellers så var jeg kommet, tro mig ! <3

 5. Kæreste Heidi,
  Jeg er netop hjemvendt fra Femina kvindeløb i Jylland, hvor jeg har stået på en stand.
  Der har været den hyggeligste stemning, og jeg har set andre på scooter.
  Så træk vejret ned i maven og vid, at der helt sikkert er plads til dig og din sccoter.
  De bedste hilsner
  Louise

 6. Sødeste Ib!
  Du sætter dit startnummer midt på maven, som alle andre, og så kører du med stolt og oprejst pande rundt på turen med din scooter. Hvis du føler for det, så stopper du før slutlinien og går over, ellers kører du lige så stolt over den på scooteren. – og så håber jeg, at du ikke kører alt for hurtigt, da jeg gerne ville kunne følge med dig…. 🙂
  Knus herfra

 7. louise tusind tak
  Jeg trækker vejret helt ned i maven
  Tak

  Ja nogle gange hjælper det fanme at huske at man ikke er alene

  Tak

 8. Der er ingen tvivl i mit sind: DU SKAL GÅ OVER MÅLSTREGEN. Så abso-fucking-lutely!!! Og er der nogen som helst, der har problemer med det, er de ikke engang værdige til en kommentar. Højst et hovedryst.

 9. Du tager løbenummeret på maven – kører runden på scooteren – og går over lige til sidst! Var til løb Store Bededag, hvor der deltog 2 “løbere” på scooter. De stillede scooterne og gik (den ene på krykker) de sidste 30 meter (tror jeg) – heftigt klappet i mål af alle hepperne! Når de kan – kan du også deltage på scooter!

 10. Rigtig god tur idag – frem med brystet og oprejst pande! Du er sej <3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.