I skal prøve denne flydende håndsæbe fra Hotel Chocolat

Sponsoreret

I skal prøve denne flydende håndsæbe fra Hotel Chocolat

Hotel Chocolat er kommet til byen for at blive. I har hørt mig berette om den frække chokolade-butik i Frederiksberg Centret. Åh, jeg har købt meget chokolade dér. Deres chokolade er innovativ og simpelthen lige i min smag – til min smag.

Vores gæster har også været begejstrede. De har endda yndlings-stykker af chokoladen fra Hotel Chocolat, som vi må shoppe, når de kommer og skal forkæles herhjemme.

Hotel Chocolat har tre steder i Danmark, hvor vi kan shoppe Hotel Chocolat; Frb C (hvor der kan shoppes to go cacao med flødeskum NU), Cph Lufthavn og i Østergade 13 (Strøget Kbh).

En hel serie med kropsplejeprodukter fra Hotel Chocolat

Der er netop lanceret en hel serie med lækre kropsplejeprodukter fra Hotel Chocolat. Vi var til en event, hvor vi fik en læbebalsam og bodybutter med hjem. Jeg knuselsker dem. Jeg har sendt mange af mine nære herovre afsted efter serien.

Håndsæben er min favorit i serien. Den dufter vidunderligt. Den er mageløs. Den har en tæthed, som jeg elsker, og så kan Jan lide den. Den dufter diskret og delikat. Prisen er kr 160 for 300 ml, og det er en god gaveidé, da den er unik og ikke bare en gængs sag.

Serien hedder Rabot (adressen på øen Saint Lucia i Caribien, hvor “det rigtige” Hotel Chocolat er placeret, hvor cacao siden 1745 er blevet høstet. Læs mere om hele historien bag på deres smukke hjemmeside.

TIP til alle KÆRESTER (det er snart Valentines Day)

  • Gå ind og nyd en cocktail eller varm chokolade i deres cocktail bar på Strøget, Østergade 13.
    Butikken/caféen på Strøget bliver omdannet hver Torsdag, Fredag & Lørdag til en hyggelig cocktailbar hvor vi kan nyde en cocktail, varm chokolade, kaffe eller shoppe noget lækkert chokolade.

  • køb kærlighedschokolade hos Hotel Chocolat. De har sådan nogle fine æsker og sager i Valentines Day-style. I skal simpelthen tjekke det ud. I kan sagtens shoppe produkter online også.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>