Skinkehud nu med glød

De to fotos viser før og efter brug – uden filter – og jeg har nyvasket vådt hår

Ansigtssolcreme til 99,50 for 30 ml

Reklame

Avéne B-Protect SPF 50+ Solcreme til ansigtet – efterlader huden med en ensartet og smuk teint

Jeg tror, at det var Anette, der opfandt ordet skinkehud. Jeg synes, at det er genialt. Min hud er skinkehud, hvis ikke jeg bruger selvbruner og farvet dagcreme.

I har opdaget, at jeg bruger farvet dagcreme/BB-creme med høj faktor hver dag – hele året rundt. Lige idag er det endnu mere aktuelt for mig, at fortælle jer om det, da jeg endnu engang har fået fjernet en “sol-plet” hos lægen (med isning).

VI SKAL PASSE PÅ SOLEN – og vores hud – samt hinanden.

Brug høj faktor hver dag

Derfor vil jeg så gerne have, at I bruger sol-beskyttelse – året rundt – mænd, kvinder og børn. Denne her fra Avene er til både mænd og kvinder – og den er genial. Den ses nemlig ikke. Den giver bare huden en glød – OG HØJ BESKYTTELSE. Jan bruger den også – og det er så pænt til ham – for han er om nogen en HR SKINKEHUD*… (* jeg viser jer cremen in action på FB og IG – på Jan the man asap – så skal I se magi)…

Avéne B-Protect SPF 50+

er en solcreme med en høj solbeskyttelse. Cremen er velegnet til brug på sensitiv hud i ansigtet og på halsen og hjælper med at give en ensartet, teint. Cremen er let og giver optimal UBV+UVA beskyttelse.
Cremen frigiver mikroindkapslede pigmenter, der hjælper til en strålende og klar hud – også til mænd (bare vent og se)…

Fås på apoteket – spørg din venlige apoteker <3

TIPS:

  • spar ikke på solcreme
  • spar aldrig på hverken mængde eller kvalitet
  • vær opmærksom på at GENindsmørre i løbet af dagen
  • brug som både dagcreme og makeup/foundation
  • brug evt lidt pudder og bronzer over
  • cremen er hvid, når den kommer ud – og de fine mikroindkapsler bliver aktiveret ved påsmørring.

Ha’ en rigtig dejlig dag – og husk at huden er vores største organ – og den skal vi passe godt på.

Ibbe

2 Comments
  1. Haha herhjemme kalder vi min mand “den lyserøde gris”…jeg ville lige høre om det er en solcreme, der “hænger” fast i skægget?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>