Skriften på væggen

Skriften på væggen

Hos min svigerdatter har jeg set det, live. Ellers har jeg ikke set det i hjem, jeg gæster. Jeg har set det på Instagram, og jeg har set, at der er mange udbydere. Jeg fik tilbudt at vælge et par wallstickers herhjem til. Jeg valgte den HER og denne. Vi valgte. Jan valgte “Ude godt, hjemme bedst”, og ja, jeg valgte den anden. Begge wallstickers var nemme at sætte op. For Jan. Han målte og skrabede, og gjorde lige som det stod på DERES hjemmeside. Et fint plastkort medfulgte pakken (forsendt i en fin pap-rulle), plastkortet skulle bruges til at skrabe på wallstickeren).

Nu er vi et hjem med wallstickers, nede med de fede, de hippe – eller? Er I til wallstickers?

Vi fik vores hos wallstickerland, hvor der er et stort udvalg af fede citater og skøn grafik.

Oftest stillede spørgsmål angående wallstickers har Jan og jeg begge stillet. Svarene findes HER

BONUSINFO: Vi bestilte også en lille wallsticker, der skulle hænge på vores finskurede murstensvæg, (og yderst vel rengjorte væg). Det lykkedes ikke. Så den røg i skraldespanden.Det var denne her. Nu taler min handymand om at lave en plexiglas-plade, der kunne sættes op på murstensvæggen, hvorpå wallstickers kunne sidde. Nu ser vi lige. Indtil videre er vi bare glade for de to, vi har fået.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>