Små sommerlykkegivere fra Ciate

Sættet koster 195 for fem små (5 ml) sommerlykkegivere.

PP106 Hopscotch  – orange – mørk appelsin – smuk på brune hænder og glad på alle tæer

PP109 Party Shoes – vi kan aldrig få for meget guld og glimmer – smuk til spidsen eller som overlak

PP104 Pepperminty – altid populære mintgrønne sommerfætter – I love it

PP021 Knickerbockerglory – pink Jackie O-agtige fashionfarve

PP133 Amazing Gracie – Miley Cyrus hvid med en snert af sart lyserød – transperant


Beach House Collection kan købes lige HER

Alle fem farver kan købes i normalstørrelser (13,5 ml) også, hvis nu du bliver afhængig af en af farverne.

BONUSINFO:

Når jeg køber små lakker, gemmer jeg altid resterne, når jeg ikke kan få mere ud, og så bruger jeg dem til at spiffe almindelige lakker op. Jeg har en lille fin tragt, hvor jeg mikser og matcher med farver. Det er hyggeligt og sjovt.

3 Comments
 1. Super dejlige farver. Får helt lyst til at tage i Beach house :), og vil bestemt prøve at mixe og matche farver, som du skriver. Hvor har du fået fat i sådan en lille bitte tragt? Jeg har fundet Pupa, som her koster 15-21kr, så kan jeg jo næsten ikke lade være med liiiige at købe en extra farve, hver gang jeg handler… 😉 ofte hørt samtale, her. Min kære,( men totalt uforstående, på det punkt 🙂 ) , mand: Men du har jo allerede tre forskellige lyserøde!! Mig: ja, men ikke liiiige denne nuance… 😉 😀 den der tips reklame med, “der er så meget kvinder ikke forstår” bliver lige vendt på hovedet her. 😀 😀

  1. Tragt købt i Matas til 20 kroner Vibe
   Det er så sjovt at opfinde nye farver – selv i lakker der ikke hedder det samme
   uhhhhhh
   og ja der er så meget mænd ikke forstår – jeg har 14 coralrøde farver – ups

 2. Faarrrver og stiiiber. Skaber glæde og liv 🙂 <3 og det ka' vi li' 🙂 tak for svar, jeg vil sende min mor i Matas 🙂 knus fra det meeeget varme Rom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.