Smashbox Blush og læbestift i et

IMG_4985

Sponsoreret*

L.A. LIGHTS COLOR STICK COLLECTION

Så fine nyheder fra Smashbox. Som blush-OG-læbestift-lover er det klart, at jeg må have fingrene i sådan nogle fine sager. De findes i otte flotte farver, tre af dem har jeg fået sendt til test*. Mulholland Mauve (nude), Laurel Canyon Coral (koral) og Fairfax Fuchsia (fræk pink). Jeg kan se, at de har fem farver i webshoppen, lige HER

“Fotografer kalder det naturlige lys, der forekommer lige før solopgang og lige efter solnedgang for ‘magic hour’. Dette lys er perfekt til fotografering, da det kaster et gyldent, blødt skær på modellernes ansigter. Nu kan du selv skabe Los Angeles’ fantastiske ’magic hour’ effekt – når som helst og hvor som helst!”
– Davis Factor, Smashbox Cosmetics Founder and Photographer. DET LYDER IK’ SÅ RINGE ENDDA…

HVAD KAN DEN: Den er multifunktionel, i creme-sticks-form, der nemt blendes ind for at skabe en strålende, smuk glød med blot et strejf af farve, på både kinder og læber. Ja, den kan bruges både og. Når jeg bruger den på læberne, bruger jeg ikke buffing-tingen, men på kinderne dupper jeg løs med den lille fine “device”. L.A. Lights Color Stick byder nemlig på en indbygget buffing- applikator, der gør det nemt at blende farven og skabe et perfekt, ensartet resultat – uden striber og streger. Alle kan finde ud af at påføre den. Det kan ikke gå galt. Buffing-applikatoren er så skøn at arbejde med, både på “rosenkind”, over/på kindben og på læber. Den er god til tasken, nem at have med overalt (sammen med et lille spejl, så der altid kan friskes op).

L.A. LIGHTS COLOR STICK COLLECTION findes, som sagt, i otte forskellige smukke nuancer: Hollywood & Highlight, Beverly Hills Blush, Silver Lake Sunset, Fairfax & Fuschia, Sunset & Wine, Echo Park Pink, Mulholland Mauve og Laurel Canyon Coral.

Pris Kr. 195.
Forhandles hos Stylebox og www.stylebox.dk. Nærmeste forhandler anvises
på telefon 36 39 45 42 – og så har Smashbox også fået en dansk webshop, den er HER

#smashbox #stylebox #lalightscolorstickscollection’

Skærmbillede 2016-04-20 kl. 16.35.37

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>