SMUKke læber på Frederiksberg

 

SMUKke læber på Frederiksberg

Jeg har fundet en SMUK og fantastisk læbebalsam. På Frederiksberg. Hos Naturlig Smuk på Frederiksberg Allé.  Den kan købes online lige HER.

Den er beskyttende, plejende og reparerende – til tørre læber. Perfekt lige nu i den – i vintertiden.
Med blot en snert af pebermynte er denne lip balm kølende og forfriskende på læberne. Kakaobønner, E-vitamin, kukui, geranium, honning og shea butter af en super kvalitet giver balmen en blød konsistens uden at den klistrer. Den giver den flotteste glans til læberne, og flere har spurgt om jeg har en lipgloss/læbestift på, når jeg bærer den. “Næ, det er blot en plejende lipbalm…”.

Jeg elsker, at den ikke er hård i konsistensen, og derfor skal masseres blød. Denne er blød, og ikke for fedtet, med det samme.

Brug: Påføres jævnt på læberne – eller andre steder der kræver ekstra pleje f.eks. neglebånd, albuer og tørre pletter. Bruges efter behov.

2O ml koster kr 140. SMUK produceres på Bali. Læs mere om serien SMUK HER

SMUK må jeg vide noget mere om, så jeg vender tilbage, når jeg har flere oplysninger. Indtil da kan jeg bare så varmt anbefale Jer denne magiske lille krukke “SMUKke og bløde læber”…

Jeg har den på på dette billede:

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.15.42

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>