Smukkeste danske highlighter

Rosé-udgaven er min favorit

Reklame (sendt til test)

Smukkeste danske highlighter

I spørger mig tit om highlightere, om I er for gamle til det – om I er for rynkede – for lidt eller for meget. Jeg svarer jer altid, at I kan gøre, som I har det godt med. I skal gøre dét, der gør jeg glade  – og får jer til at føle jer dejlige og smukke.

På en øde ø, hvor jeg måtte medbringe tre essentielle makeup-produkter (se nederst i blogposten, hvilke tre, jeg ville vælge), vil jeg ALDRIG medbringe en highlighter. Til hverdag bruger jeg lidt highlighter. Til fest bruger jeg lidt highlighter. Der er aldrig nogen, der kan SE TYDELIGT, at jeg har highlighter på. For mig skal highlighter blot være et strejf – a touch of sparkle.

To nuancer af en af Danmarks bedste highlightere

Der er 

CHAMPAGNE

og der er ROSÉ

De er begge meget smukke – og tilpas diskrete (altså ikke så lysende, at det ligner diskokugler). De er fra Nilens Jord – og koster kr 195 stk.

Tilpas diskret er sådan, jeg synes en highlighter kan bæres – pænest. Jeg ved godt, at de unge elsker Kardashian-highlighter der lyser og skaber streger, der lyser i ansigtet. Det synes jeg bare ikke er så flot – til hverdag – til min gamle og brugte hud. Vid at jeg elsker min hud, men jeg har ikke brug for at den lyser på kindben, næse, øjenbryn og pande – selvom jeg af hele mit hjerte mener, at det er bedre at være for meget end for lidt – så gælder dette dog ikke for min highlighter…

Hverdag og fest

En model SKAL have highlighter på. Det synes jeg. For hun skal gøre sig smukkest på foto eller film. Jeg er ikke model, og jeg er ikke ung. Jeg bruger highlighter, fordi jeg altid har brugt en lys, glitrende sag de steder hvor det idag er LIVSVIGTIGT (for nogen), at bruge highlighter (og også contour – som jeg bare kalder bronzer haha). Det er naturligt for mig, at slutte min make-up rutine af med at komme lidt SPARKLE ved øjne, ved amorbuen og bryn.

Nilens Jord highlighter – gylden og rosa

Nilens Jord Highlightere har en lækker fløjlsblød tekstur og en rar formel, der reflekteres af lyset og giver et flot skær. Den kan bruges til hverdag – til en model – til en gammel og til fest. Det kommer an på hvor meget, vi kommer på. Jeg anbefaler et strejf. Et strejf giver flot lys til ansigtet – liv i ansigtet og ja fremhæver, der hvor det puttes på.

Til sidst

Vil jeg gerne pointere, at jeg siger BRO FIST til de unge, der kaster rundt med highlighter, og nærmest har det som en religion at bære LYS I ANSIGTET. DO IT VENNER. Jeg har ikke brug for at gøre det. Sådan er vi forskellige – og I skal også finde jeres vej i makeup-junglen, og måske har jeg inspireret nogle af jer til at turde prøve en highlighter??? Jeg vil gerne hjælpe jer. I kan bare sende mig en hilsen (mail – i kommentarfeltet eller messenger), så kommer jeg med mit bud til jer på en highlighter, der matcher jeres hud og liv.

Og de tre makeup-produkter jeg ville tage med til en øde ø er; øjenbrynsblyant, vandfast mascara og rød læbestift, hvis nu en lækker mand strandede på øen, og han ville have godnatkys hver aften – i måneskinnet…

Måneskin og lysende highlighter-hilsner fra

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>