Sofie Amalie om L’Oréal Infallible

En god foundation til meget lys hud, hvor man ikke ser kalket ud

En ung kvinde spurgte mig om Infallible Matte nr 10 Porcelain var god til meget lys hud? Jeg svarede “ja, det er den, men løb lige ind og få en prøve hos en L’Oréal-forhandler – og meld gerne retur med din oplevelse af nr 10, for min intuition siger mig, at den er perfekt, da tonen ikke er kold og grå – men meget lys og levende”…

Den unge kvinde hedder Sofie-Amalie – og her er hendes svar retur, som jeg synes har stor relevans for alle Jer, de af Jer – mine læsere med meget lys hud – derude, der gerne vil have en foundation, der dækker uden at udtørre – og som er god til meget lys hud.

Sofie Amalie – take it away: “Jeg købte L’Oréal Infallible Matte i den lyseste farve muligt efter anbefaling fra Ibbyheart. Min hud er meget lys (MEGET lys). Faktisk så lys, at jeg i ret få mærker kan få lys nok foundation mellem oktober og maj, og især når vi har haft en så dårlig sommer som i år.

Min hud er tør, men med tendens til at skinne på næsen og i panden, og jeg kan derudover godt lide det matte look. Jeg bryder mig ikke om ukontrolleret dewyness, men vil hellere tilføje det selv med highlighter og contour. Endelig har jeg en tendens til rødme i mine kinder på en lidt uklædelig måde, og derfor vil jeg gerne have en ret høj dækkeevne, selvom min hud er ren og fin.

Denne foundation er virkelig eminent. Den dækker rigtig godt. Jeg stipler den på de fleste dage, og så dækker den VIRKELIG godt, og holder ekstremt godt. I går tog jeg den på kl 9 om morgenen, og var ude i regnvejr, skiftevis inde og ude, kørte i tog etc, og tog den først af kl 1.00 (hvor jeg endda havde nået at sove lidt med den på), og der holdt den stadig 100%. Nogle dage putter jeg den på med fingrene, hvis jeg vil have et lidt mindre dækkende look, og det er også pænt, men så holder den væsentligt dårligere.

Min hud er sart (på sådan en mærkelig måde, hvor jeg sagtens kan tåle Origins og karmameju, men ikke Dr Huascka og Weleda…), men denne her foundation trigger ingenting. Den er bare god!”

Så hermed en anbefaling fra såvel Sofie Amalie som Ibbe – lys hud – der har tendens til rødme – der gerne vil have et dækkende mat resultat – så gå efter L’Oréals Infallible Matte nr 10 Porcelain.

Tak for flot indsigt i lys hud – og tak fordi du spurgte mig Sofie Amalie – og havde tillid og fulgte mit råd. Det er jeg sgu så glad for… Jeg sender dig en lille tak med posten imorgen. Fra mig til dig – fordi det, som jeg altid siger herinde, kun er sjovt at være blogger, når der er nogen derude, der læser det jeg skriver. TAK.

L’Oréals Infallible 24H Matte koster kr 134,95 – og kan bla købes HER

Her er Sofie Amalie med Infallible på
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>