Solcreme fra Matas NYHED 2020

Reklame

Solcreme fra Matas NYHED 2020

I har spurgt mig, og nu svarer jeg alle – alle jer DER ELSKER SOLEN, og kan lide at DYRKE DEN, for disse typer af solcremer er til jer.

Den er til jer, der gerne vil speede solbruningen lidt op. For her snakker vi solprodukter med accelerator i. De “løfter” melanin’en tættere “på himlen”/op i hudens overflade, så solens stråler nemmere fanger huden. Gir det mening?

Det er i hvert fald sådan de virker – de fremmer solbruningen.

Forskellen er konsistense – på de to viste – enten en mælket spray eller en mælket creme.

OM

Matas Tan Accelerating Solspray (eller solcreme**) sørger for at beskytte huden mod solens stråler, når trangen til solbadning melder sig – hvor I bare må ud og stege. Derudover øger den hudens naturlige, brune pigment (melamin) ved hjælp stoffet Melanobronze™.

Solsprayen er let at anvende og lader sig nemt fordele på huden. Den trænger godt ind, og cremen ligeså. Dem, der sys creme fedter, kan måske bedre lide en spray (potato potato)…

Formlen indeholder blandt andet kreatin og E-vitamin. Kreatinen virker cellefornyende, hvilket hjælper med at holde den smidig, mens E-vitamin har en beskyttende effekt.

Matas Tan Accelerating solprodukter har bredspektrede filtre, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler, samt fotostabile filtre, der sikrer, at solfaktoren ikke ændres og dermed bevarer sin styrke.

Resultatet kommer gradvis over tid ved regelmæssig brug og effekten øges ved påvirkning af solen stråler. Derved opnås det bedste resultat ved at bruge produktet flere gange dagligt i forbindelse med ophold i solen. Farven aftager som naturlig tan.
TRO mig de er effektive – jeg kender til lignende præparater fra bla Lancaster.
De her solsager er til de der ÆGTE SOLDYRKERE – og de bliver ikke skuffede. Skønne priser by the way, kr 129,95 pr stk for 200 ml (kig efter tilbud – som der faktisk er i disse dage)

**Matas Tan Accelerating Sollotion er mere som en tæt creme, stadig nem at fordele. Om I vælger den ene eller anden, så gør de det samme kun konsistensen er forskellig – let cremet eller tæt cremet.

Begge produkter er uden parfume – bruges på KROPPEN.

God solpinse kære venner

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.